השוק

650% תשואה ביום: הימר על עצמו והרוויח מאות אלפי דולרים

האוהד שמשגע את הרשת: דיווחים על אוהד סופרבול אוסטרלי שהצליח להפיק תשואה של 650% לאחר שהימר על עצמו - זו הדרך המפתיעה שעשה זאת
מערכת ice | 
מיליארדר-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
הימורים לגבי אירועי הסופרבול הם דבר שכיח, מיליוני אמריקאים ואנשים מסביב לעולם ממהרים לנסות את מזלם ולהרוויח קצת כסף על משחק הענק. אך הימור אחד יוצא דופן משגע את הרשת בימים האחרונים, לאחר שנודע כי אזרח אוסטרלי הצליח להרוויח פי 7.4 מההשקעה שלו, מסיבה שהשאירה את הצופים במשחק המומים.
אוהד בשם יורי אנדרדה, הימר לפי דיווחים באינטרנט סכום של 50,000 דולר על כך שמישהו ירוץ לתוך המגרש במהלך משחק הסופרבול. כחמש דקות לפני סיום המשחק, האוהד פרץ למגרש בעצמו כשהוא לבוש בבגד גוף ורוד לוהט שעליו שם אתר אינטרנט למבוגרים בלבד, והתחמק מאבטחת המשחק. המהלך הזה, שקנס אותו באלף דולר - גרם לו לעשות תשואה של כ-650% על ההימור שלו ולהרוויח מאות אלפי דולרים.
אנדרדה עשה לפי הדיווחים הימור התחלתי של 50,000 דולר, ונאלץ בנוסף לשלם את סכום הקנס בסך 1,000 דולר. אך כיוון שההימור נעשה בדרגת סיכון גבוה - האוהד הרוויח סכום כולל של 374,000 דולר, מה שהשאיר אותו עם סכום מרשים של 323,000 דולר.
  
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה