השוק
מבנק הפועלים לבנק לאומי: האנליסט הבכיר חוצה את הקווים
ירון פרידמן, האנליסט הבכיר שכיהן כמנהל יחידת המחקר בבנק הפועלים, עוזב לאחר 21 שנה את הבנק וחוצה את הקווים לבנק לאומי שם ישמש כאנליסט במערך ייעוץ השקעות: "גאה ומתרגש להתחיל את הקרירה הבאה, אחרי 21 שנים נהדרות בצד השני של הכביש"
מינוי חדש ביחידת המחקר של בנק לאומי, עם הצטרפותו למערך של ירון פרידמן, 49, שעזב את בנק הפועלים לאחר 21 שנה, מהן כשנתיים כמנהל יחידת המחקר.
פרידמן, לשעבר כתב שוק ההון בגלובס, נכנס לבנק בשנת 2005 כאנליסט פיננסי, ובמחצית 2012 קודם לתפקיד ראש מחקר מניות. לתפקיד מנהל יחידת המחקר נכנס במאי 2024.
עם עזיבתו בינואר האחרון את בנק הפועלים, לא פירט פרידמן לאן מועדות פניו, ועתה ניתן לספר שהוא החל לכהן כמנהל המחקר של בנק לאומי, ובתפקידו שם כאנליסט במערך ייעוץ השקעות.
על המעבר לבנק לאומי כתב פרידמן: "גאה ומתרגש להתחיל את הקרירה הבאה כמנהל המחקר של בנק לאומי אחרי 21 שנים נהדרות בצד השני של הכביש. מחכה לאתגרים החדשים שבדרך".
עוד ב-
כמנהל יחידת המחקר, התייחס פרידמן בעזיבתו גם לחברות וההנהלות שהוא סיקר לאורך השנים: "לא תמיד אהבתם את מה שהמלצתי, והיו גם לא מעט ויכוחים פה ושם, אבל אני בטוח שתמיד הייתה הערכה הדדית, ובסופו של דבר אני גאה בכל ההחלטות שלי, גם באלו שפחות הצליחו".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



