השוק
דירוג עשירי ישראל: אדלסון בהפסדי עתק, אייל עופר חזר לפסגה?
דירוג עשירי ישראל על פי מגזין "פורבס": מרים אדלסון נותרה בפסגה על אף הפסדים של למעלה מ-420 מיליון דולר. אייל עופר נצמד אליה, עידן עופר נותר מאחור ומי הדמות המפתיעה ביותר ברשימה השבוע?
דירוג עשירי העולם של מגזין "פורבס" פורסם כמדי שבוע והביא עמו הפתעות בצמרת הגבוהה גם של עשירי ישראל. מי ששומרת על המקום הראשון אחרי שרק לאחרונה חזרה אליו היא מרים אדלסון, זאת על אף שרשמה הפסדי עתק בדמות 421.6 מיליון דולר, מה שמעמיד את הונה האישי על 36.4 מיליארד דולר, כשהיא במקום ה-56 בעולם.
אייל עופר נושף בעורפה של אדלסון אחרי שהכניס השבוע 43.8 מיליון דולר, כאשר הונו האישי עומד כעת על 33.6 מיליארד דולר כשהוא במקום ה-59 בעולם, צמוד מאוד לאדלסון שבפסגה.
מיד אחרי אייל מדורג אחיו, עידן עופר, שלעומת אייל רשם הפסדים גדולים השבוע בדמות 105.5 מיליון דולר, מה שמעמיד את הונו האישי על סכום של 31.8 מיליארד דולר כשהוא במקום ה-65 הכללי.
האחים איגור ודימיטרי בוכמן, שרשמו זינוק מרשים במיוחד בשבועות האחרונים, לא רשמו תנודות מיוחדות השבוע והונם נותר על 13.6 מיליארד דולר, כאשר הם במקום ה-207 הכללי והרביעי בישראל.
עוד ב-
מי שסוגרים את רשימת חמשת האנשים העשירים ביותר בישראל הם משפחת פדרמן, שרשמו זינוק מרשים של 67.7 מיליון דולר השבוע, כאשר הם מדורגים במקום ה-252 הכללי עם הון מוערך ב-11.6 מיליארד דולר.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



