השוק

דירוג עשירי ישראל: אייל ועידן עופר בקרב צמוד, אדלסון חזרה לפסגה

דירוג עשירי ישראל על פי "פורבס": האחים אייל ועידן עופר בקרב צמוד במיוחד, מרים אדלסון חוגגת למרות שהפסידה עשרות מיליונים, משפחת פדרמן מזנקת ומה עשו האחים בוכמן?
עידן ואייל עופר (צילום פלאש90/ויקיפדיה)
דירוג עשירי העולם של מגזין "פורבס" פורסם כמדי שבוע והביא עמו גם את דירוג האנשים הכי עשירים במדינת ישראל, עם קרב ענקיים בצמרת בין שני האחים העשירים ביותר בישראל - עידן ואייל עופר.
אבל לפני האחים עופר, מרים אדלסון, האישה הכי עשירה בישראל, אמנם הפסידה 50.3 מיליון דולר, אבל שמרה על הפסגה עם הון אישי שמוערך ב-35.2 מיליארד דולר, שמציב אותה במקום ה-60 בעולם.
אחרי שבועות ארוכים בהם עידן עופר הוביל על אחיו, המהפך הושלם כאשר אייל עופר עקף אותו ושב למקום השני ברשימה אחרי שהכניס 89.1 מיליון דולר, מה שמציב את הונו האישי על סכום של 34.1 מיליארד דולר, כשהוא במקום ה-65 הכללי.
מיד אחריו מדורג כאמור אחיו, עידן עופר, שהפסיד את המקום השני אחרי שהפסיד השבוע 173.5 מיליון דולר, כאשר הונו האישי עומד כעת על 34 מיליארד דולר כשהוא צמוד צמוד לאחיו במקום ה-66 בעולם.
במקום הרביעי ברשימה האחים דימיטרי ואיגור בוכמן, שהפסידו השבוע 600 אלף דולר, והונם האישי עומד כעת על 13.6 מיליארד דולר כשהם במקום ה-225 הכללי. מי שסוגרים את הרשימה הם משפחת פדרמן, שהכניסו השבוע 13.2 מיליון דולר כשהונם מוערך ב-10.8 מיליארד דולר והם במקום ה-303 בעולם.
 
תגובות לכתבה(8):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 8.
    שני מומיות מהחלל עם ניתוחי הפלסטיק שעברו (ל"ת)
    יוסי 06/2026/07
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 7.
    עשירי ישראל? הם לא גרים פה בכלל. (ל"ת)
    אורי 06/2026/07
    הגב לתגובה זו
    2 0
    סגור
  • 6.
    עשירי ישראל
    קרדאי 06/2026/07
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לנו אין כסף לסגור את החודש שיתרמו לי רק מיליון שקל לבית לו רוצים יותר
    סגור
  • 5.
    אני מתדלק תמיד במאה ש"ח (ל"ת)
    אני 06/2026/07
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 4.
    רגשתם
    דובי 06/2026/07
    הגב לתגובה זו
    0 1
    אוי טאטא
    סגור
  • 3.
    האנשים הרעים
    יהודי 06/2026/07
    הגב לתגובה זו
    1 1
    האנשים הרעים
    סגור
  • 2.
    איש יקר
    אזרח מודאג 06/2026/07
    הגב לתגובה זו
    2 0
    האם זה לנצח .האם הם לוקחים את העושר הזה לעוחם הבא.תן לי לישון בשקט לקום בבוקר רגוע ואני המאושר באדם
    סגור
  • 1.
    אוי
    אוי 06/2026/07
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אוי ויי, איך הם יצליחו לסגור את החודש? רחמים
    סגור