השוק
נקסטקום מגייסת 10 מיליון שקל בהנפקת מניות: אלו הרוכשים המובילים
אחרי שדיווחה על זכייה בפרויקטים בהיקף של מאות מיליוני שקלים מתחילת השנה, החברה הישראלית מקדמת מהלך פיננסי משמעותי ומגייסת הון מגופים מוסדיים מובילים בישראל. מי נכנסו כשותפות? | כל הפרטים
החברה דיווחה אתמול (שלישי) על קבלת הזמנות לרכישת מניות מהפניקס בהיקף של 5 מיליון שקלים, ומקבוצת אוריקס מניות בהיקף של 5 מיליון שקלים. עוד נודע, כי ההנפקה נעשית במחיר של 13.35 שקל למניה.
נקסטקום, בניהולו של גיא ישראלי, נמצאת באחרונה במומנטום של זכיה בפרויקטים חדשים בהיקפים גדולים: החברה דיווחה באחרונה על שורת חוזים להקמת חוות סולאריות ומתקני אגירה.
רק בחודש שעבר, דיווחה החברה על שני הסכמים משמעותיים. ההסכם הראשון, מול פריים אנרג'י, להקמת 11 חוות סולאריות משולבות אגירה בהיקף של כ-183 מיליון שקלים. התקשרות זו הינה הרחבה של הסכם קודם מיולי 2025, להקמת 13 חוות סולריות עבור פריים אנרג'י, בהיקף של כ-200 מיליון שקלים, ובסה"כ בהיקף כולל של כ-383 מיליון שקלים.
עוד ב-
ההסכם השני עליו דיווחה נקסטקום באחרונה, הינו להקמת מתקן אגירה באזור הנגב המערבי עבור אי.די.אף, בהיקף של כ-65 מיליון שקלים. עסקאות אלו ה זו מצטרפות לזכייתה של נקסטקום מאז תחילת השנה, בחוזים להקמת שני פרויקטים של חוות סולאריות משולבות אגירה, בתמורה כוללת של כ-76 מיליון שקלים. בסך הכל מתחילת השנה, דיווחה נקסטקום על זכייה בפרויקטים בהיקף כולל של כ-324 מיליון שקלים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



