השוק
ב-100 מיליון שקל: שופרסל מקימה מתחם קניות ענק במיקום מפתיע
זרוע הנדל"ן של ענקית הקמעונאות זכתה במכרז יוקרתי של רשות מקרקעי ישראל בדרום, ותקים פרויקט ענק שישרת עשרות אלפי חיילים ומשרתים לצד הנוסעים בדרך לאילת
זרוע הנדל"ן של קבוצת שופרסל, חברת "לארו נדל"ן", ממשיכה להרחיב את אחיזתה בנכסים מניבים וזוכה במכרז של רשות מקרקעי ישראל (רמ"י) בשטחי המועצה האזורית רמת נגב.
החברה תשלם 25 מיליון שקלים עבור קרקע בשטח של 20 דונם הסמוכה לעיר הבה"דים, עליה תקים מתחם מסחר, תעסוקה ותיירות בהשקעה כוללת שנאמדת בכ-100 מיליון שקלים.
הפרויקט החדש ישתרע על פני כ-16 אלף מ"ר בנויים ויכלול מרכז קניות חדיש, סניף סופרמרקט של שופרסל, חנויות אופנה, בתי קפה ומסעדות. מדובר אמנם במיקום מפתיע אך לגמרי אסטרטגי, שכן המתחם מיועד לספק מענה נרחב לעשרות אלפי החיילים והמשרתים בבסיס הצה"לי הסמוך, לצד תושבי המועצה האזורית רמת נגב והנוסעים הדרומה בכביש 40 לכיוון מצפה רמון ואילת.
זכייה זו משקפת אסטרטגיה רחבה של החברה להעמקת פעילותה בתחום הנדל"ן המסחרי. המהלך מצטרף לשתי עסקאות משמעותיות שביצעה החברה בחודש החולף: הגדלת החזקותיה ל-100% במתחם כורדני בקרית מוצקין בהשקעה של 85 מיליון שקלים, ורכישת מרכז מסחרי בהקמה בשכונת חבצלת השרון תמורת 69 מיליון שקלים. בשני האתרים הללו מתכננת החברה לשלב סניפים של רשת המזון לצד נכסים מניבים נוספים.
מקבוצת שופרסל נמסר: "אנחנו גאים ושמחים על הזכייה במכרז החשוב של רשות מקרקעי ישראל ברמת נגב. אזור הנגב בכלל, ורמת נגב בפרט, מציגים פוטנציאל צמיחה אדיר ואנו רואים בזכייה זו אבן דרך אסטרטגית עבור החברה. נמשיך לפעול לפיתוח הארץ, תוך סטנדרטים גבוהים של תכנון, ביצוע ומחויבות לקהילה ולסביבה שבה אנו פועלים".
ראש המועצה האזורית רמת הנגב, ערן דורון: "אני מברך את קבוצת שופרסל ואת האחים אמיר ומודה להם על האמון ברמת הנגב ובפוטנציאל הצמיחה של האזור".
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



