השוק

גילת: חלוקת דיבידנד בסך של 35 מיליון דולר לבעלי המניות

חברת גילת, ספקית עולמית מובילה של תקשורת פס רחב מבוססת לוויין, הודיעה כי תחלק דיבידנד במזומן לבעלי המניות בסך מצטבר של 35 מיליון. עדי צפדיה, מנכ"ל גילת: "לחברה יש עדיין כמות מזומנים שתאפשר לה לממש הזדמנויות אפשריות שאנו בוחנים"
יהודה לוינגר | 
עדי צפדיה, מנכ"ל גילת (צילום גילת)
דירקטוריון חברת גילת רשתות לוויין הכריז היום (רביעי) על חלוקת  דיבידנד במזומן לבעלי המניות בסך 63 סנט למניה, וסך מצטבר של כ-35 מיליון דולר. החלוקה מגיעה בעקבות קבלת אישור מבית המשפט לחלוקת דיבידנד.
על פי הודעת החברה: הדיבידנד ישולם בדולרים ב-20 בינואר 2021, לבעלי מניות אשר יהיו רשומים במרשם בעלי המניות של החברה ביום ה-11 לינואר 2021. ביחד עם דיבידנד בהיקף של 20 מיליון דולר אשר חולק בתחילת החודש, הסך הכולל של דיבידנדים שיחולקו לבעלי המניות מסתכם בכ-55 מיליון דולר, או 99 סנט למניה.
בנוסף, מדווחת גילת כי סמנכ"ל הכספים הזמנית של החברה, בשמת הלפרן, מונתה לסמנכ"ל הכספים הקבועה של גילת.
גילת רשתות לוויין היא ספקית עולמית מובילה של תקשורת פס רחב מבוססת לוויין. בחברה מתכננים ומייצרים מוצרים חדשניים, ומספקים פתרונות כוללים ושירותים מקצה לקצה, המבוססים על טכנולוגיה חדשנית. 
"אני מרוצה מקבלת אישור בית המשפט לחלוקת הדיבידנד המשמעותי הזה לבעלי המניות שלנו", אמר עדי צפדיה, מנכ"ל גילת. "לאחר חלוקה זו, לחברה יש עדיין כמות מזומנים משמעותית ביותר, בנוסף לנכסי נדל"ן, שתאפשר לה לממש הזדמנויות אפשריות שאנו בוחנים", הוסיף צפדיה.
החברה תנכה מס במקור מהסכום שישולם כדיבידנד על פי חוקי המס בישראל. החברה הגישה בקשה לרשות המסים בישראל להחלטה בקשר לדיבידנד ותודיע על עיקרי ההחלטה עם קבלתה.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה