השוק

הובר חתמה על הסכם רכישה מקבוצת biolchim

huber הודיעה כי חתמה על הסכם עם ביולכים בתחום החקלאות ותחל לשתף פעולה עמה
לחיצת יד (צילום pexels)
J.M. Huber Corporation (הובר) - חברה גלובלית בבעלות משפחתית לייצור חומרים מהונדסים מיוחדים - הודיעה היום (שלישי) כי חתמה על הסכם מחייב לרכישת שליטה מלאה בקבוצת Biolchim  מ- NB Renaissance,  Chequers Capital וצוות ההנהלה של קבוצת Biolchim.
כל החברות בקבוצת Biolchim נמצאות במתווה הרכישה. יש לציין כי הקבוצה מפעילה שמונה מפעלי ייצור ברחבי העולם והמוצרים שלה - ממריצים ביולוגיים, יסודות קורט ודשנים מסיסים במים, נוזלים ועלים - נמצאים בלמעלה מ-70 מדינות ברחבי העולם.

למעשה עם סגירת המכירה, קבוצת Biolchim תהפוך לחלק מחברת Huber Engineered Materials (HEM), חברה בפורטפוליו העסקים של Huber. יחד עם זאת Biolchim תהיה חלק מרכזי בבסיס האסטרטגי של Huber AgroSolutions (HAS) היחידה העסקית של HEM הכוללת כיום את Miller Chemical & Fertilizer .
 
לאונרדו ולנטי, מנכ"ל קבוצת Biolchim, התייחס לשיתוף הפעולה ואמר: "השילוב האסטרטגי של קבוצת Biolchim ו- Huber AgroSolutions יהיה מוביל כיוון שלחברות יש היצע מסחרי ומוצר משלים, כמו גם טכנולוגיות ויכולות מחקר מובילות בתעשייה. שנינו להוטים לשתף פעולה, לחלוק ידע ולהתבסס על היכולות שלנו. ההסכם יפתח שאיפות צמיחה חדשות וימצב אותנו כשחקן מוביל בתחום התזונה המיוחדת בעולם".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה