השוק

אושר מיזוג אינטליקנה ו-RAY TLV לפי שווי של 143 מיליון שקל

השלמת המיזוג ממתינה לאישור הבורסה ואז תתחיל להיחסר החברה הממוזגת; מייסדי RAY TLV יחזיקו בכמעט 87% מהחברה הממוזגת; RAY TLV היא חברת נדל"ן שעוסקת בפרויקטים מורכבים בתל אביב
ניצן כהן | 
אתר בניה (צילום shutterstock)
דירקטוריון אינטליקנה הציבורית אישקר בסוף השבוע את המיזוג עם חברת הנדל"ן RAY-TLV, לאחר שהמיזוג אושר באספה הכללית של אינטליקנה לפי הערכת שווי של 143 מיליון שקל. השלמת המיזוג כפופה לקבלת אישור הבורסה לניירות ערך לרישום למסחר של ניירות הערך שיוקצו למייסדי RAY-TLV. עם השלמת המיזוג תיסחר החברה הממוזגת בבורסה לניירות ערך בתל אביב.
על פי תנאי המיזוג, מייסדי החברה אבי רומנו, זיו פופלבסקי ואון גולדשטיין יחזיקו ב-86.5% מהון המניות המונפק והנפרע של החברה הממוזגת, והחברה הממוזגת תחזיק ב-100% מהון המניות המונפק והנפרע של RAY-TLV. אבי רומנו ישמש כיו"ר הדירקטוריון של החברה וזיו פופלבסקי כמנכ"ל החברה.

RAY-TLV, הוקמה בשנת 2020, והיא בבעלות אבי רומנו, זיו פופלבסקי ואון גולדשטיין, המתמחה ברכישה והשבחה של קרקעות ונכסים מורכבים בת"א, בעלי פוטנציאל תכנוני משמעותי לטובת פרויקטים בעירוב שימושים הכוללים מגורים, תעסוקה ומסחר. פעילות החברה כוללת את איתור המקרקעין בתחומי העיר תל אביב וביצוע הליכי השבחה תכנונית, עם השלמת ההשבחה, החברה פועלת למכירת המקרקעין.
ממועד הקמתה רכשה החברה, ביחד עם שותפים צדדי ג', נכסי נדל"ן בסך של למעלה מ-180 מיליון שקל, בנוסף לעסקאות למתן שירותים בשווי מוערך של כ-80 מיליון שקל. החברה מקדמת שבעה פרויקטים בהיקף של מעל 300,000 מ"ר, בעירוב שימושים במספר מוקדי תעסוקה בעיר תל אביב- יפו, בהם רמת החייל, נווה שאנן, יד אליהו, ציר יגאל אלון ועוד.
החברה משתפת פעולה עם חברות נדל"ן מהגדולות במשק, בהן י.ח דימרי (בשני פרויקטים- שכונת נחלת יצחק ורחוב הרכבת) וחברת אשטרום נכסים, איתה חתמה על הסכם שיתוף פעולה לקידום פרויקטים בתל אביב שבמסגרתוRAY TLV  תפעל לאיתור, איחוד ותכנון פרויקטים במיקומים אטרקטיביים ואשטרום תוביל את תהליך הייזום, ההקמה וניהול הנכסים.
ההחלטה על המיזוג התקבלה כמהלך אסטרטגי על רקע הפעילות המשמעותית בתחום השבחת הקרקעות בת"א. מלבד נכסי החברה הקיימים, מייעדים מייסדי החברה להרחיב את היקף הפעילות של החברה בשנים הקרובות.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה