אוכל
בלי רגשות אשם: העוגה של מירן בוזגלו סוגרת פינה כשמתחשק משהו מתוק
מירן בוזגלו שיגעה את הרשת בסוף השבוע האחרון עם מתכון לעוגה מתוקה ונטולת גלוטן וסוכר לבן
בא לכם משהו מתוק אבל לא רוצים להכניס לגוף ערימות של סוכר וקמח לבן? מירן בוזגלו משתפת את העוקבים שלה במתכונים בריאים ומהנים שמבוססים על תזונת הרמב"ם. בסוף השסוע האחרון היא הכינה עוגת בננות ושוקולד שקל להכין וכיף לאכול.
מצרכים:
4 בננות מעוכות
2 כוסות קמח שקדים
שוקולד מריר קצוץ חצי חבילה (50 גרם)
4 ביצים
2 כפיות אבקת אפייה
כפית קינמון
3 כפות שמן קוקוס
חצי כוס אגוזי מלך שבורים
חצי כוס קוקוס טחון
4 בננות מעוכות
2 כוסות קמח שקדים
שוקולד מריר קצוץ חצי חבילה (50 גרם)
4 ביצים
2 כפיות אבקת אפייה
כפית קינמון
3 כפות שמן קוקוס
חצי כוס אגוזי מלך שבורים
חצי כוס קוקוס טחון
לציפוי אחרי אפייה:
חבילת שוקולד מריר (100 גרם)
כף שמן קוקוס
חצי כוס חלב/סויה/שקדים.
חבילת שוקולד מריר (100 גרם)
כף שמן קוקוס
חצי כוס חלב/סויה/שקדים.
אופן ההכנה:
מערבבים את כל מצרכי העוגה בקערה אחת עד לקבלת בלילה אחידה.
לאפות 25 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.
אחרי האפייה להכין את הציפוי: להמיס את חבילת השוקולד עם השמן והחלב ולשפוך מעל העוגה.
מערבבים את כל מצרכי העוגה בקערה אחת עד לקבלת בלילה אחידה.
לאפות 25 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.
אחרי האפייה להכין את הציפוי: להמיס את חבילת השוקולד עם השמן והחלב ולשפוך מעל העוגה.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



