אוכל
השיפודים הוויראליים שכבשו את הרשת: ארוחה על מקל
שיפודי שכבות של בשר וטורטיות הם הלהיט החדש במטבח. הם מצטלמים נהדר, קוצרים שפע של מחמאות ומשלבים שכבות של פחמימה, בשר וירקות צלויים על שיפוד אחד עסיסי. זה המתכון המושלם של רחלי קרוט "קרוטית", ופודי ישראל
ארוחה שלמה על שיפוד כנראה שעוד לא אכלתם. הרעיון גאוני: לקחת את כל מה שאנחנו אוהבים עם הבשר שלנו ולצוות אותם יחד על מגדל שכבות. אין צורך גם להדליק מנגל. פלנצ'ה ארוכה או סיר מלבני על הכיריים יבצעו יופי של עבודה. מה נשאר לכם לעשות? להצטרף לרבים שכבר אימצו את הטרנד והתלהבו. המתכון הוא של רחלי קרוט raheli@ והופיע ב- foody_israel@.
עוד ב-
שיפודי שכבות בשר וטורטיות
מצרכים:
אופן הכנה:
מצרכים:
- 6 טורטיות בקוטר 25 או 30 ס"מ
- 800 גרם בשר טחון עם 10% שומן טלה/כבש
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 2/3 כפית בהרט
- 2/3 כפית מלח
- 1 צרור עלי פטרוזיליה
- 1 בצל לבן, קלוף
- 4 שיני שום קלופות
- 4 עגבניות
אופן הכנה:
- במעבד מזון קוצצים דק את הפטרוזיליה, הבצל והשום. עד שכמעט נוצר ממרח. אפשר גם לקצוץ בסכין אבל חשוב לקצוץ דק דק.
- מעבירים לקערה ומוסיפים בשר, פפריקה, בהרט ומלח. לשים היטב לתערובת אחידה.
- מניחים את הטורטיות אחת אחת מעל השנייה וחותכים את השוליים עד ליצירת מרובע.
- מניחים מרובע של טורטייה ומעל משטחים 1/6 מתערובת הבשר ממש עד לכל קצוות הטורטייה.
- מניחים מעל עוד טורטייה ושוב 1/6 מהבשר.
- חותכים עגבנייה לפרוסות דקות מאוד ומניחים מעל.
- מניחים מעל שוב טורטייה ושוב בשר ומעט עגבניות וחוזרים על הפעולה.
- מסיימים עם טורטייה ומעליה בשר.
- חותכים לרצועות בעובי 5-6 ס”מ והופכים כך שהצד החתוך עם השכבות כלפי מעלה.
- מחברים את כל הרצועות יחד ונועצים שיפודים.
- חותכים לשיפודים בעובי 5-6 ס”מ (ראו סרטון).
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



