בעולם

שריפה ביעד האהוב על הישראלים: 25 הרוגים, ביניהם ארבעה תיירים

שריפה פרצה במועדון לילה במדינת גואה בהודו, לפחות 25 נהרגו באסון, ביניהם ארבעה תיירים, רשויות המדינה פתחו בחקירת האירוע והציעו פיצויים למשפחות הקורבנות, נבדק חשד כי מיכל גז התפוצץ במטבח המועדון וגרם לשריפה
מערכת ice | 
שריפה-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
שריפה פרצה הלילה במועדון במדינת גואה שבהודו וגרמה ל-25 הרוגים לפחות, ביניהם ארבעה תיירים. רשויות המדינה פתחו בחקירת השריפה והציעו פיצויים למשפחות הקורבנות. רבים מההרוגים הם עובדי המועדון. ראש ממשלת גואה פרמוד סוואנט הורה לפתוח בחקירה מלאה כדי לקבוע את נסיבות התקרית ומי האחראי לאסון. הערכה הראשונית היא כי מיכל גז התפוצץ וגרם לשריפה.
בינתיים הציעו הרשויות לקורבנות ההרוגים פיצויים של עד 2,200 דולר לכל משפחה של הרוג ו-50,000 רופי מקומי לפצועים. הרשויות עבדו לאורך כל שעות הלילה על כיבוי השריפה ולאחר שהושלמו העבודות התגלו גם גופות ההרוגים. עד ראיה מסר לרשת ה-BBC כי "זה היה לילה שגרתי במועדון. עמדתי מחוץ לדלת, כששמעתי צרחות. בהתחלה לא הבנתי מה קורה. המראות היו פשוט מחרידים".
גואה היא מדינה קטנה השוכנת בדרום הודו ומוכרת בזכות חופיה היפים. היא נחשבת ליעד פופולרי בקרב תיירים המגיעים לתת היבשת ההודית. לפי נתוני ממשלת הודו לא פחות מ-5.5 מיליון תיירים ביקרו במקום במהלך חצי השנה הראשונה של 2025
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה