משפט
השיפוצניק שגילה גופה בתוך הקיר בחיפה: "פתאום ראיתי ראש"
מחריד: בתוך קיר בדירה בחיפה נמצאה גופת אדם עטופה בניילון שחור, במצב ריקבון מתקדם. השיפוצניק ששבר את הקיר מגלה: "חשבתי שזו בובה, השערות שלי עמדו מרוב פחד"
גופת גבר במצב ריקבון מתקדם נמצאה אתמול (רביעי) מוסלקת בתוך יציקת בטון, בקיר דירה בשכונת הדר הכרמל בחיפה. הדירה נמצאת בבניין ישן בו התגורר עד לפני מספר ימים אדם מבוגר, שנפטר אף הוא בדירה ככל הנראה כתוצאה ממנת יתר.
הגופה שנתגלתה בקיר הועברה למכון לרפואה משפטית באבו כביר, במטרה לנסות ולהבין מי המנוח, מה סיבת המוות ומתי אירע הרצח. בעל הדירה סיפר כי לאחר שפונתה הדירה בעקבות פטירת הדייר, נתגלתה יציקת בטון מוזרה בקיר סמוך לרצפה. הוא הזמין שיפוצניק שיסיר את הבליטה – ואז התבררה הזוועה.
השיפוצניק שגילה את הגופה, אחמד סוואטפה, סיפר בראיונות כי היה בהלם כשהבין מה גילה. "התפלאתי מי עושה בטון כזה בתוך בית. שברתי את הבטון, ופתאום ראיתי ניילון שחור בתוך הקיר", סיפר. "חשבתי שאולי זה שקית זבל. קרעתי את הניילון ופתאום אני ראש של בן אדם. לא הבנתי, בהתחלה חשבתי שאולי זו בובה. אבל הבנתי שאין לבובה מה לעשות פה. אז רצתי מהר אל בעל הבית ואמרתי לו שיזמין משטרה. הם הגיעו מהר וגם ביקשו ממני לתת עדות. השערות עמדו לי מרוב פחד".
עוד ב-
ממשטרת ישראל נמסר: "משטרת ישראל פתחה בחקירה בעקבות דיווח על מציאת גופה במצב ריקבון בתוך דירה ברחוב החלוץ. כוחות משטרת חיפה הגיעו לזירה והחלו לבצע פעולות חקירה לבירור נסיבות המקרה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



