בארץ
שרה נתניהו במסר לעם האיראני: "מאמינים בשלום וידידות בין העמים"
רעיית ראש הממשלה שרה נתניהו פנתה לעם האיראני בחשבון האינסטגרם שלה והודיעה כי ידה של ישראל מושטת לשלום בין העמים: "המאבק שלנו לא נגדכם אלא רק נגד המשטר שמדכא אתכם"
לאחר שראש הממשלה דיבר באנגלית אל העם האיראני והודיע כי פניה של ישראל לשלום בין העמים, הגיע תורה של רעייתו שרה שפרסמה פוסט בדף האינסטגרם שלה, בו בדומה לבעלה, הודיעה כי למדינת ישראל יש בעיה עם המשטר האיראני בלבד ושני העמים יכולים להסתדר אחד עם השני.
שרה נתניהו כתבה: "לתושבי איראן, כפי שבעלי ראש הממשלה נתניהו אמר לא פעם, אתם העם האיראני, עם עם תרבות מפוארת, אומה מוכשרת והישגית עם היסטוריה עשירה. אנחנו לא האויבים שלכם, המאבק שלנו הוא רק עם המשטר הרודני שמדכא אתכם, לא איתכם, אנו מאמינים בעתיד של שלום, חופש וידידות בין העמים".
עוד ב-
כזכור לישראל ולאיראן היסטוריה של יחסים ארוכים עוד מתקופת השאה, כאשר המדינה הפרסית הייתה בין המדינות המוסלמיות הראשונות שהכירה במדינת ישראל. מאז המהפכה ב-1979 בה עלה לשלטון אייתוללה חומייני, התקררו היחסים בין המדינות עד שהפכו לעוינות של ממש. בתקופת מלחמת איראן-עיראק בשנות ה-80 מדינת ישראל חימשה לא אחת את איראן, שבתגובה לכך עזרה בהשמדת הכור הגרעיני של עיראק במבצע אופרה בשנת 1981.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.הגברת שרה נץניהועבריה 06/2025/23הגב לתגובה זו0 0שבי בשקט, את לא חלק מהממשלה. את לא נציגה של אף אחד. את אשתו של ותו לאסגור



