בארץ
הבקבוקים הוורודים לילדי וראייטי חוזרים: אלו החברות שייקחו חלק
גם השנה המיזם של עמותת וראייטי עם מי עדן חוזר; זאת הכמות הענקית של הטיפולים שממומנים על ידי הכנסות המיזם
עמותת וראייטי ישראל הכריזה היום (שני) על חידוש המיזם המרגש לקיץ הקרוב. הבקבוקים הוורודים של "מי עדן" שנמכרים בתרומה מלאה לטובת ילדים עם צרכים מיוחדים חוזר גם השנה, כאשר כל ההכנסות מהמהדורה המיוחדת שתושק ב-15 ביולי יוקדשו לפעילות העמותה לרווחת אלפי ילדים ברחבי הארץ.
הבקבוקים ימכרו במחיר אחיד של חמישה שקלים בלבד. השנה צפויה ההפצה הרחבה ביותר של המהלך. לצד הנוכחות הקבועה ברשתות "שופרסל", "יוניברס" ו-"Be פארם", הבקבוקים הוורודים יהיו זמינים לראשונה גם בסניפי רשת "פיצה האט", גם ברכישה במקום, וגם דרך הזמנה מקוונת ובמשלוחים.
המהלך, שהפך למסורת קיצית בישראל, מהווה הזדמנות פשוטה ונגישה לציבור לתרום למען ילדים עם מוגבלויות. כל בקבוק שנרכש מממן טיפולים רפואיים, חינוכיים ושיקומיים לילדי וראייטי, אשר מתמודדים עם אתגרים תקשורתיים, גופניים או התפתחותיים.
מאז החל המיזם יוצרו מעל לשני מיליון בקבוקים ורודים. לאורך השנים נאספו ממנו מיליוני שקלים, וההכנסות מהמהלך מממנות בכל שנה יותר מ-2,700 טיפולים לילדים עם צרכים מיוחדים.
שיתוף הפעולה בין מי עדן לוראייטי מנוהל על ידי חברת "אג'נדות" המתמחה בחיבורים בין מותגים לעמותות וביוזמות שיווקיות בעלות השפעה חברתית. כאמור, הבקבוקים הוורודים של מי עדן למען ילדי וראייטי יושקו ב-15 ביולי ויהיו זמינים לרכישה בכל סניפי הרשתות המשתתפות ובסניפי פיצה האט ברחבי הארץ.
עוד ב-
כזכור, במהלך חודש מאי התקיים אירוע ההתרמה השנתי של ארגון וראייטי, כאשר אנשי עמסקים, שחקנים, ספורטאים ובדרנים רבים הגיעו למשחק פוקר שהכנסותיו הועברו כתרומה לארגון. בהמלך האירוע נתרמו 2.5 מיליון שקל במהלך טורניר הפוקר.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



