בארץ

טיל נורה מתימן; אזעקות בירושלים, גוש דן והשפלה

אזעקות נשמעו לפני זמן קצר בתל אביב, ירושלים, הרצליה, ראש העין, רחובות, גדרה, מודיעין וישובים נוספים; הטיל נורה מתימן ויורט על ידי מערכת 'חץ' 
מערכת ice | 
יירוט טיל בליסטי מתימן (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל)
אזעקות נשמעו לפני זמן קצר (שלישי) בירושלים, גוש דן, המרכז והשפלה. מדובר צה"ל נמסר כי נורה טיל אחד מתימן, שיורט על ידי מערכת ההגנה האווירית 'חץ'. ממד"א נמסר כי לא התקבלו קריאות על נפגעים או נפילות. 
כזכור, חיל האוויר תקף בשבוע שעבר בתימן במבצע שעונה לשם "צמה ארוכה". על פי דיווחים התקיפות מתמקדות ברצועת החוף המערבית, בו נמצא אזור נמל חודידה. התקיפה מתבצעת לאחר ששבוע האחרון שוגרו 2 טילים בליסטיים מתימן, בשישי וברביעי, לעבר אזור המרכז, ירושלים וים המלח. החות'ים הצהירו שוב ושוב כי לא יפסיקו לשגר טילים בליסטיים לעבר ישראל כל עוד הלחימה ברצועת עזה נמשכת. 
שר הביטחון ישראל כ"ץ כתב בחשבון X: "צה"ל תקף כעת מטרות טרור של שלטון הטרור החות'י בנמל חודיידה ואוכף בעוצמה כל ניסיון לשיקום תשתיות הטרור שהותקפו בעבר. כפי שהבהרתי - דין תימן כדין טהרן. החות'ים ישלמו מחירים כבדים על ירי הטילים לעבר מדינת ישראל. נמשיך לפעול בכל זמן ובכל מקום כדי להגן על מדינת ישראל". 
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה