בארץ

ניר ברקת מותקף: "אחראי על השואה הגדולה ביותר שהייתה פה"

שר הכלכלה ניר ברקת שהגיע אמש לנאום בכנס ללוחמה בטרור באוניברסיטת רייכמן, נתקל בהפגנות חמורות נגדו בזמן שעלה לבמה: "הוא אחראי לשבעה באוקטובר, אני לא רוצה שהוא יהיה פה"
דסק חדשות |  7
ניר ברקת (צילום פלאש 90/ אבשלום ששוני)
שר הכלכלה ניר ברקת הגיע אמש לנאום באוניברסיטת רייכמן בכנס בנושא ביטחון והלוחמה בטרור. כאשר עלה ברקת לבמה, צעקו לעברו מהקהל שריקות בוז ודרשו ממנו לרדת מהבמה: "הוא אחראי לשבעה באוקטובר, אני לא רוצה שהוא יהיה פה, צריך שניר ברקת יידע מה חושבים עליו". צעקות אחרות שנשמעו לעברו של ברקת: "הם יבוא אתכם בחשבון אחד אחד- מפלגת החורבן, אתה אחראי על השואה הגדולה ביותר שהייתה פה, במקום להתפטר אתה נשאר פה".
מנחה האירוע פנה למוחים ואמר לעברם: "אני מוכן פה לחופש ביטוי, גם אם אתה חושב שזה בושה". הקהל המשיך לצעוק לעברו של ברקת: "אתם לוקחים אותנו מכישלון לכישלון, הוא אחראי על מוות של אנשים באופן אישי, הוא אמנם בא לדבר אבל הוא אחראי, ניר אתה בושה לחברים שלך ולירושלמים".
כזכור, כבר בחודש יוני, הפגינו מפגינים מול ביתו של השר ברקת. שתי מפגינות שנעצרו טענו כי ערכו עליהם חיפוש בעירום. מהמשטרה נמסר אז , כי במהלך מחאה מול ביתו של נבחר ציבור הגיעו מספר אנשים, הקימו רעש, נשכבו על הרצפה ולא נשמעו לשוטרים שביקשו מהם לעבור לאזור בו מותר למחות.
תגובות לכתבה(7):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 7.
    צודקים לגמרי האפס מאופס הזה אפילו ציוץ לא הוציא עלוב פח (ל"ת)
    אלון 09/2025/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 6.
    ניר ברקת נואם בכנס לוחמה בטרור?
    אני 09/2025/17
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מה זו הבדיחה הזו? מה קשור הכישלון הזה ללוחמה בטרור? בורח מהכישלון העיקרי הגדול שלו? מדהים איך איש כזה שעשה עסקים והון עצום נופל לבור האפל הזה של הפוליטיקה המושחתת והמכוערת ומתפשט מכל נכסיו האנושיים.
    סגור
  • 5.
    עוד אפס מאופס בממשלת הטבח והכישלון (ל"ת)
    ספרטה על הפרצוף שלכם 09/2025/17
    הגב לתגובה זו
    2 0
    סגור
  • 4.
    לא סתם נחבחר על ידי ביבי
    יואב 09/2025/17
    הגב לתגובה זו
    3 0
    ביבי דאגלהקיף את עצמו במלחכי ישבן, כמה שיותר גרועים יותר טוב. ברקת נבחר לראש עירית ירושלים בזכות ההון שזכתה ההשקעה שהציע לו אחיו. בעירית ירושלים קובעים שהדברים הטובים בתקופת ברקת היו סיום התכניות שהתחיל אולמרט. כל הדברים שברקת עשה, היו אסון לירושלים. האיש נפל וטיפש בהגדרה.
    סגור
  • 3.
    המפגינות טענו שערכו עליהם חיפוש בעירום
    NRMG 09/2025/17
    הגב לתגובה זו
    1 1
    החיפוש נערך ע"י שוטרות כך שאין בעיה.מקור יודע דבר מסר לי שהמפגינות היו ממש מסריחות ברמה כזאת שהשוטרות חששו לבריאותן.
    סגור
  • 2.
    מה ? ואף אחד לא זעק על השואה הכלכלית והמחירים המטורפים
    שאול נעים 09/2025/17
    הגב לתגובה זו
    6 0
    ברקת טייקון , ואין מצב שילחם בטייקונים , הם חברים שלו . כאן האסון הגדול שלו .
    סגור
  • 1.
    שר הקלקלה
    זאב 09/2025/17
    הגב לתגובה זו
    4 0
    בליכוד אנשים דוחים ומושחתים אבל סר הקלקלה איש בזוי במיוחד הכלבלב של המנהיג העליון אייטולה מליקובסקי
    סגור