בארץ
בדיקת משטרה נפתחה נגד השר הבכיר: זו הסיבה
משטרת ישראל פתחה בבדיקה נגד שר החינוך יואב קיש, זאת בעקבות תחקיר שפורסם בחדשות 12 על התנהלות לא תקינה של השר, הבדיקה מגיעה לאחר פניה שהגישה התנועה לאיכות השלטון למשטרה
משטרת ישראל פתחה בחקירה נגד שר החינוך יואב קיש, זאת בעקבות תחקיר "המבקר" של העיתונאי יוסי מזרחי בחדשות 12. כזכור בחודש שעבר שודרה כתבה בה חשף מזרחי שורה ארוכה של אי סדרים בהתנהלותו של קיש. עכשיו כאמור גם המשטרה החלה לבדוק את הממצאים שעלו בתחקיר.
ניצב בועז בלט ראש אגף החקירות במשטרה הודיע אמש בשעות הצהריים על פתיחת בדיקה פלילית נגד שר החינוך קיש ויועציו. הודעה זו הגיעה בעקבות פנייה של התנועה לאיכות השלטון שדורשת ממנו זה מספר שבועות לפתוח בחקירה נגד התנהלות השר.
עוד ב-
במסגרת התחקיר נחשפו שורה ארוכה של אי-סדרים, זאת לצד התנהלות לא תקינה של השר ויועציו. לפי הדיווח חלק מהאירועים ייתכן וגבלו בפלילים. הראשון נוגע למכרז, שבו חברת המשאיות שזכתה היא החברה של אביו של ראש המטה של השר - שניהל את אותה החברה רק שנתיים קודם לכן. מקרה נוסף נגע להעסקת יועצים פוליטיים של השר בחברות חיצוניות שנותנות שירות למשרד החינוך.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



