בארץ

טרגדיה במפעל באשדוד: שתי העובדות מתו - החשד המרכזי נחשף

סוף עצוב לאירוע הקשה באשוד: לאחר פעולות החייאה ממושכות, צוותי הרפואה נאלצו לקבוע את מותן של שתי נשים כבנות 50 שנפגעו במהלך עבודתן. החשד המרכזי נחשף

מערכת ice | 
בית הזיקוק באשדוד (צילום מתוך אתר ges)
אירוע קשה שהתרחש היום (רביעי) באזור התעשייה באשדוד הסתיים בטרגדיה, כאשר כוחות ההצלה נאלצו לקבוע את מותן של שתי נשים כבנות 50. השתיים איבדו את הכרתן במפעל הממוקם בסמוך לבתי הזיקוק בעיר.
על פי הממצאים הראשוניים בשטח, נראה כי החשד לאובדן ההכרה הקטלני היא תקלה בחליפות החמצן שלהן. צוותי הרפואה של איחוד הצלה שהוזעקו למקום ביצעו בשתיים פעולות החייאה אינטנסיביות, אך בסופו של דבר נאלצו להכריז על מותן.
במקביל למאמצי ההחייאה, פעלו במקום כוחות כיבוי והצלה שביצעו פעולות ניטור קפדניות על מנת לוודא שלא קיימת דליפה של חומרים מסוכנים נוספים במתחם. המשטרה, שהגיעה בכוחות גדולים למפעל, פתחה בחקירה רשמית לבירור נסיבות האירוע והגורמים שהובילו לכשל בציוד המיגון של העובדות.
גם המשרד להגנת הסביבה נכנס לתמונה עם קבלת הדיווח על אירוע החומרים המסוכנים. כונני המשרד יצאו לשטח ופועלים לצד כוחות החירום לביצוע ניטור ובקרה סביבתית במפעל ובסביבתו. מהמשרד נמסר כי הם ממשיכים לעקוב מקרוב אחר ההתפתחויות ויעדכנו את הציבור בכל מידע חדש שיידרש, תוך דגש על השמירה על איכות הסביבה ובריאות הציבור באזור.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה