בארץ
לוחם מג"ב ובנו של אחד מבכירי הביטחון בישראל נהרג מפליטת כדור
אסון כבד: אורי מכטייב ז"ל, לוחם בן 18 בהכשרה של מג"ב, מצא את מותו לאחר שכדור נפלט ופגע בראשו. חקירה נפתחה כדי לברר האם האסון אירע במהלך משחק בנשק או טיפול בו | כל הפרטים
אסון כבד פקד היום את המועצה המקומית אזור, עם היוודע דבר מותו הטראגי של אורי מכטייב ז"ל, לוחם בהכשרה של משמר הגבול. על פי הדיווחים הראשוניים מהשטח, הנער הצעיר קיפח את חייו כתוצאה מפליטת כדור קטלנית מנשקו האישי שפגע ישירות בראשו, כאשר בשלב זה עדיין לא התברר לחוקרים האם האסון התרחש בעת משחק בנשק או שמא במהלך טיפול שגרתי בו. נסיבות המקרה המדויקות נמצאות כעת תחת חקירה משותפת וקפדנית של משטרת ישראל והמשטרה הצבאית החוקרת.
הלוחם הצעיר, שהיה בן 18 ו-11 חודשים בלבד ותושב המועצה המקומית אזור, התגייס למשמר הגבול רק בחודש נובמבר 2025 ושירת בחטיבת הכשרת הלוחם. הוא הותיר אחריו הורים כואבים ושני אחים, להם כבר נמסרה ההודעה המרה. ממשמר הגבול והמשטרה נמסר כי הם משתתפים בצערה העמוק של המשפחה וימשיכו ללוותה.
עוד ב-
מטעם מערך הדוברות נמסר כי נציב הכבאות רב טפסר אייל כספי, יחד עם סגל הפיקוד הבכיר, המפקדים, ארגון הכבאים, הלוחמים והמתנדבים, מרכינים ראש ומודיעים בצער רב וביגון על נפילתו של הבן. משפחת הכבאות כולה משתתפת באבלה הכבד של משפחת מכטייב היקרה, מחבקת אותה בשעתה הקשה ומבטיחה להמשיך ללוות אותה תמיד. מועד הלווייתו של אורי ז"ל יימסר בהמשך.
הכתבות החמות
תודה.
לתגובה חדשה
חזור לתגובה



