בארץ

בנט משתף בכאב מזירת הנפילה בחיפה: "בית ילדותי איננו עוד"

ראש הממשלה לשעבר הגיע לבקר בזירה הקשה בחיפה שבה משפחה שלמה מצאה את מותה. במהלך הביקור הוא שיתף את תחושותיו והעלה זכרונות משכונת ילדותו
מערכת ice |  1
נפתלי בנט (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל)
מבצע "שאגת הארי" נמצא ביומו ה-38, ועוד אין באופק כל צפי לסיומו. המבצע כבר גבה את חייהם של רבים בזירות הנפילות השונות ברחבי הארץ. אחת הערים שספגה לא מעט פגיעות היא העיר חיפה, כשבין היתר נזקים רבים נרשמו גם לבתי הזיקוק הנמצאים לחופה. 
ראש הממשלה לשעבר, נפתלי בנט, הגיע לזירת נפילת הטיל אתמול בחיפה ומשפחה שלמה מצאה את מותה תחת ההריסות. בביקורו הוא שיתף בכאב את תחושותיו. 
"נגמרו המילים", אמר. "בית ילדותי נמצא מספר דקות הליכה משם". הוא הוסיף ואמר: "קשה לתפוס איך חיים שלמים ומלאים של ארבעה אנשים פשוט נחרבו באחת. כל מה שהיה, איננו עוד". 

מתוך טוויטר: Naftali Bennett נפתלי בנט
 
 
רגעי הפגיעה אתמול בחיפה עדיין מהדהדים בראש. לאחר מאמצים שנמשכו כל שעות הלילה ועד שעות הבוקר המוקדמות, חולצו שני לכודים שנמצאו תחת ההריסות ללא רוח חיים. בנוסף, במהלך היום אותרו וחולצו שני נעדים נוספים, גם הם ללא רוח חיים. ההרוגים בזירה הקשה הינם בני משפחה אחת שנמחקה ברגע: ולדימיר גרשוביץ, אשתו לנה אוסטרובסקי, בנם דימה ובת זוגו לוסיל ג'ין.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    נוכל
    חי 04/2026/06
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הנוכל הראשי למדינת ישראל ! לך לעזה !
    סגור