בארץ

החל ממחר בצהריים: אלו הרחובות שייחסמו בתל אביב

משטרת ישראל נערכת בכוחות מתוגברים לקראת הדרבי הגדול של העיר, באצטדיון בלומפילד. רשימת הרחובות שייחסמו נחשפת, לצד אכיפה מוגברת נגד חנייה אסורה וקנסות כבדים על הפרת הסדר
מערכת ice | 
אילוסטרציה (צילום פלאש 90/ רוני שוצר)
משטרת ישראל השלימה את היערכותה לקראת הדרבי התל-אביבי הגדול. במסגרת הפלייאוף העליון, הפועל תל אביב תארח את מכבי תל אביב מחר (שבת) בשעה 20:30, באצטדיון בלומפילד.
במסגרת ההיערכות, החל משעות הצהריים, יתפרסו מאות שוטרים, סדרנים ומאבטחים באזור האצטדיון וברחובות הסמוכים, ויפעלו לאבטחת הקהל ושמירה על הסדר והביטחון, לצד הכוונת התנועה בצירים המובילים לאיצטדיון.
פתיחת השערים לכניסת הקהל לאצטדיון, תתאפשר החל מהשעה 17:30 במסגרתה תתבצע בדיקה קפדנית בקרב הבאים לאצטדיון.
החל ממחר, לא תותר חניית רכבים וכן ייסגרו הרחובות: אמץ, שארית ישראל, התחיה, 3320 מכוון רחוב בן צבי, 3952 מכוון רחוב בן צבי ועציון גבר. הכניסה לרחובות האמורים תתאפשר לבעלי אישורים בלבד ולדיירים דרך רחוב 3952.
משטרת ישראל פרסמה מספר דגשים והנחיות לקהל האוהדים:
*יתבצע בידוק קפדני לכלל האוהדים ולכן יש להגיע מוקדם על מנת למנוע לחץ בשערים.
*חל איסור מוחלט על כניסה עם נשק ואין אפשרות לאפסן בכניסה.
*חל איסור מוחלט על הפעלת רחפנים במהלך המשחק.
*לא תותר הכנסת אלכוהול למקום ולא תותר כניסת אוהדים שיהיו שרויים תחת השפעת אלכוהול.
*ציבור הנהגים מתבקש להחנות את הרכבים רק במקומות המוסדרים לכך, תתקיים אכיפה מוגברת נגד חניית רכבים במקומות אסורים.
*הכנסת ציוד עידוד מותנית באישור כב"ה והמשטרה בלבד. חל איסור מוחלט על הכנסת אבוקות ואמצעי פירוטכניקה אחרים, דבר העלול לסכן חיי אדם ולהביא לפגיעות בנפש ובגוף. הפעלת אמצעים פירוטכנים עלולה לגרור קנס ע"ס 3,000 שקל והליך פלילי.
*לא תותר כניסה למשחק עם רעלות פנים, חם צוואר, או כל פריט לבוש המקשה על זיהוי האדם. כל מי שיגיע למשחק עם פריט לבוש אשר מקשה על זיהוי הלובש בניגוד לחוק, ייקנס ב 500 שקל ותיאסר כניסתו לאצטדיון.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה