בארץ
השר בן גביר התעמת עם פעילי המשט הכפותים: "נגמרה הקייטנה"
השר לביטחון לאומי הגיע לנמל אשדוד, הניף דגל מול העצורים הכפותים ששכבו על הרצפה ועורר סערה ברשת. אלו האמירות הקשות שהכעיסו חלק מהגולשים
השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר הגיע לנמל אשדוד בליווי כוחות משטרה, צה"ל ולוחמי כליאה כדי לבקר את פעילי המשט שנעצרו מוקדם יותר על ידי לוחמי שייטת 13, לוחמי צה"ל וכוחות נוספים שפעלו בשטח.
פעילי המשט הוחזקו בנמל אשדוד כפותים, כשהם נדרשים לשכב על הרצפה. תיעודים מהאירוע חושפים את השר לביטחון לאומי כשהוא מתהלך ביניהם, מתעמת איתם וקורא בקול: ״נגמרה הקייטנה. מי שפועל נגד מדינת ישראל ימצא מדינה נחושה, עם ישראל חי״. בנוסף, השר נצפה בעודו מניף דגל ישראל מול פעילי המשט ואומר להם: "ברוכים הבאים לישראל, אנחנו בעלי הבית".
במהלך שהותו במתחם כאשר זרק לעבר הכוחות הישראליים בשטח חיזוקים, על ידי קריאות "כל הכבוד" ו-"ככה צריך". האמירות הכעיסו גולשים רבים ברשת שנחשפו לתיעודים, אשר תענו כי השר מייצר "פרובוקציות מיותרות".
רשתות חברתיות לפי סעיף 27א
רשתות חברתיות לפי סעיף 27א
עוד ב-
השר לביטחון לאומי תקף לאחרונה את חברת הכנסת נעמה לזימי בסרטון שעלה לרשתות החברתיות יחד עם פעיל הימין מרדכי דוד, בו נאמר: "העבריינית הזאת, אנחנו זוכרים אותה איך היא הציתה באיילון כל מיני צמיגים. אז בעזרת השם אתה כאן, ובפעם הבאה שהיא תלך מכאן".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



