בארץ
פייגלין מגיב לשמועות: "הוא אחראי לטבח, חיבור איתו לא בא בחשבון"
יו"ר מפלגת 'זהות', משה פייגלין, הודף את הדיווחים על הצטרפות לבלוק פוליטי רחב עם בני גנץ ומציב קווים אדומים ברורים: "חיבורים - אך ורק בתוך הגוש הלאומי-אמוני"
סערה במערכת הפוליטית: יו"ר מפלגת "זהות" וחבר הכנסת לשעבר, משה פייגלין, מגיב בצהריים (חמישי) באופן נחרץ וחד-משמעי לשמועות שרצו סביבו בימים האחרונים, ומבהיר כי מפלגתו אינה מתכוונת לקחת חלק או להצטרף לבלוק פוליטי משותף שבו שותף יו"ר המחנה הממלכתי, בני גנץ.
דבריו הנוקבים של פייגלין מגיעים בתגובה לדיווחים פוליטיים שפורסמו לאחרונה, לפיהם מתגבשת ריצה משותפת של מספר גורמים בולטים, בהם המפלגה הכלכלית בראשות פרופ' ירון זליכה, נציב כבאות והצלה לשעבר דדי שמחי, והשר לשעבר יועז הנדל – יחד עם בני גנץ ומפלגת זהות.
פייגלין מיהר להדף את השמועות על השותפות המתרקמת, והבהיר מפורשות מהם הקווים האדומים של מפלגתו בכל הנוגע להסכמים פוליטיים ערב סגירת הרשימות.
"תנועת 'זהות' אינה מעוניינת ולא תשתתף בשום מהלך מסוג זה", הצהיר פייגלין בהודעה רשמית שפרסם. הוא פירט את האסטרטגיה של המפלגה והוסיף כי "חיבורים ושיתופי פעולה אפשריים יתקיימו אך ורק בתוך הגוש הלאומי-אמוני. שיתוף פעולה עם גורמים שמטרתם לפגוע ברוב היהודי או להפיל את ממשלת הימין אינו בא בחשבון".
בהמשך הודעתו, בחר יו"ר זהות להחריף את הטון ותקף באופן אישי וישיר את שר הביטחון והרמטכ"ל לשעבר בני גנץ, תוך שהוא מאשים אותו באחריות למדיניות הביטחונית שהובילה לכשלים המבצעיים בשנים האחרונות.
עוד ב-
"הוא אחד האחראים הישירים לטיפוח קונספציית אוסלו במערכת הביטחון וקידום הקו הפרוגרסיבי של העדפת חיי אוכלוסיית האויב על פני חיי חיילינו - שהובילו במישרין לטבח השביעי באוקטובר", האשים פייגלין בחריפות, וחתם את דבריו בקביעה נחרצת: "שיתוף פעולה איתו פשוט אינו בא בחשבון".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



