תקשורת ומדיה
אנה ארונוב בצעד אמיץ: "מפחדת לעשות מנחוס"
יודעת מה היא עושה: שופטת "רוקדים עם כוכבים" לוקחת סיכון ומפחדת לעשות מזל רע לעצמה

אנה ארונוב, מי שמככבת על המסכים שלנו בתקופה האחרונה עם השתתפותה בפאנל השופטים של תכנית "רוקדים עם כוכבים" ב'קשת 12', חושפת על סיכון לא קטן שלקחה, ועל הפחד הגדול שלה בעקבות כך.
"כבר 3 ימים אני רוצה לעשות את המסכה האהובה עליי", חושפת אנה, ומגלה את הסיבה בגינה בחרה שלא לעשות את המסכה עד עכשיו: "מפחדת לעשות מנחוס, שלא אצטרך לרדת ככה למקלט ולהיתקע שם 40 דקות".
אנה כמובן מתייחסת לעובדה שבתקופה האחרונה ירי הטילים מאיראן מאלץ את אזרחי ישראל להיכנס למרחבים המוגנים, לעיתים לזמן ממושך עד שיחלוף האיום לפי הנחיות פיקוד העורף.
עוד ב-
למי שאין ברשותו מרחב מוגן בדירה (ממ"ד), צריך בעת ההתרעות ללכת למקלט הקרוב ביותר כדי להגן על עצמו. אנה כאמור, מעדיפה שלא להיראות בציבור עם פניה מרוחים במשחה הלבנה, אך כאשר לא יכלה עוד לעמוד בפיתוי, עדכנה אנה כי בחרה בכל זאת לעשות את המסכה. "לקחתי סיכון, הוזהרתם", כתבה. הזמן המסוכן ביותר ביממה לפי הנתונים, הוא בין חצות ל-7:00, כש-69% מהאזעקות - נשמעו בזמן הזה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה