תקשורת ומדיה

הדס קליין חושפת: זה מי שהטריד אותי מינית

העוזרת האישית של ארנון מילצ'ן לשעבר התמודדה עם האשמות מצד גולש אנונימי, כעת, היא חושפת את שמו ותובעת אותו
מערכת ice |  2
הדס קליין (צילום יונתן זינדל/פלאש 90)
אתמול (ראשון), גולש אנונימי המכונה "יגאל" עלב בעוזרת האישית לשעבר של איש העסקים ארנון מילצ'ן - הדס קליין - תוך כדי שהוא מאשים אותה שהיא "גנבה לו 15 מיליון דולר מהחשבון". קליין, החליטה לפעול בנושא והודיעה לעוקבים שלה ברשת "X" ("טוויטר") כי היא תגיש נגד הגולש תביעה אזרחית.
כעת, אחרי שנראה כי ההליך המשפטי יצא לפועל, היא חושפת את שמו של הגולש האנונימי. "רפי בן לולו המתקרא 'יגאל', הכפיש, הטריד מינית וביזה אותי בציוציו אתמול". שכן, רפי כינה את קליין בשמות גנאי כמו "שרמו**" וזו**".
קליין חושפת כי לפני זמן קצר אותו רפי קיבל מכתב התראה מעורכת הדין שלה ליעד ורצהייזר. כמו כן, היא מודה לעוקבים שלה על תמיכתם במהלך: "תודה לכולכם שתמכתם וריגשתם - מכפיל כוח אדיר!".
 
העוקבים של קליין, מיהרו לתמוך בה גם על הצעד הזה. "בכל הכוח", אחד רשם. אחרים הוסיפו: "אנחנו איתך", "אתם מרוקנים ים ביוב עם כפית", "אם המקום הזה ישרוד יהיו לך מניות רבות בהישרדותו".
 
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    חיזוקים להדס קליין (ל"ת)
    ליאור 07/2025/15
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    מבייש את כל משפחות בן לולו
    אסי 07/2025/14
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ביביסט נחות. למה לא נשארת לשרת את המלך במרוקו, לצחצח את נעליו? העדפת את של ביבי?
    סגור