תקשורת ומדיה

איילה חסון חושפת בכאב: "מתעוררת בסיוטים בלילות"

מגישת כאן 11, איילה חסון, דיברה על החשיבות להיכנס לעזה ולהכריע את חמאס, למרות הפגיעה שעלולה להיותץ בחטופים, והודתה כי: "הייתי מתעוררת בסיוטים בלילות, במחשבות, כשהיו חיילות בשבי. כל אחד מאיתנו יש לו נקודות שבירה, כולנו זוכרים את החטופים"
דסק תקשורת |  2
איילה חסון (צילום מסך כאן 11)
מגישת כאן 11, איילה חסון, חשפה במסגרת התוכנית שלה "שבע עם" את הקושי הגדול שעבר עלייה במהלך המלחמה, זאת בזמן דיון על הרחבת המבצע של צה"ל בעזה, עם כניסתו של מבצע "מרכבות גדעון 2".
במהלך דיון באולפן עם הפאנליסט אורי זכי בנוגע להרחבת המבצע ולהשפעה ההרסנית שעלולה להיות לחטופים שלנו שנמצאים בשבי, קטעה אותו איילה חסון וסיפרה: "סליחה שאני אומרת לך, כולנו כאובים. כולנו לא ישנים טוב בלילה".
עוד סיפרה והודתה מגישת הטלוויזיה והעיתונאית בכאב: "אני באופן אישי הייתי מתעוררת בסיוטים בלילות, במחשבות, כשהיו חיילות בשבי. כל אחד מאיתנו יש לו נקודות שבירה, וכאב, ואמפתיה ואיכפתיות. כולנו זוכרים את החטופים". 
למרות זאת, חסון הזכירה את החשיבות לטענתה של הכרעת החמאס: "אני זוכרת, וכולנו זוכרים גם את ילדי העוטף שהיו קמים בלילה במשך שנים והיו עושים פיפי במיטה. גם הם חשובים, גם העתיד שלהם חשוב. יש פה מציאות קשה ומורכבת. אם אנחנו נמשיך להאשים את עצמנו כולל ברצח של חטופים, אנחנו רק נחזק את חמאס. זה הכל".
 
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    טיפולים
    תאגיד השידור 09/2025/07
    הגב לתגובה זו
    0 0
    התאגיד יממן לךהרי את מידת כוכבת בערוץ
    סגור
  • 1.
    טיפולים
    תאגיד השידור 09/2025/07
    הגב לתגובה זו
    0 0
    התאגיד יממן לךהרי את מידת כוכבת בערוץ
    סגור