תקשורת ומדיה
רונן צור תוקף את ינון מגל: לא תשרוד מולי יממה וחצי"
איש התקשורת תקף את מגיש הפטריוטים וערוץ 14 בחשבון הטוויטר שלו וטען: "כשנהיה אחד מול השני, אתה לא תשרוד יממה וחצי, מעביר לך 1,500 שקל בביט ולך תקנה משהו מתוק לשבת"
איש התקשורת רונן צור תקף את מגיש חדשות 14 ינון מגל בחשבון הטוויטר שלו: "זה נשמע כמו אוי אוי אוי, ינון נשמה, רצית להתמודד על ראשות הממשלה, ניסית לנהל לי קמפיין על הראש. זה רק פרומו אח. כשנהיה אחד מול השני, אתה לא תשרוד יממה וחצי, מעביר לך 1,500 שקל בביט ולך תקנה לך משהו מתוק לשבת, סופ"ש נעים".
כזכור בסרטון שפרסם מגל אמר: "יושב העבריין רונן צור, עבריין צעצוע צריך להגיד, יוצא איזה פרחה ומאיים שהוא יוציא עליי ועל אוריך כל מיני דברים שאנשים ממציאים עליו אינפורמציות שאנשים מפחדים, אבל הוא לא מפחד כי הוא מפחד רק מהקדוש ברוך הוא והוא יודע לדבר בשפה שלנו. ליצן, ליצן, תוציא מה שאתה רוצה, אתה לא מבין שאתה מתמודד מול אנשים שכבר עצרו אותם, אתה ליצן, למה אתה לא מתפקד לראשות הממשלה".
עוד ב-
לפני יומיים מגל לקח את השידור ממגי טביבי, פנה לקהל הפטריוטים ואמר: "ראית איך ההם התפרצו אתמול? קלטת את הקטע?''. טביבי ניסתה למצוא את החיובי: ''אבל הגבת יפה''. מגל ענה: ''כן הא? אבל ראו שאני עם סנדלים זה היה לא מכובד''. המגישה חתמה את דבריה ואמרה: ''זה החיסרון בכל האירוע אתה אומר הא? בסדר השידור שלך''.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.אפסאבישי?? 10/2025/18הגב לתגובה זו0 0עלייך נאמר אני אפססגור
-
3.העברת או ששוב שיקרת? לרחם עלך "היועץ" (ל"ת)מיקי 09/2025/14הגב לתגובה זו4 1סגור
-
2.בזכות אנרגיות השנאה והרעל, צור חבר קבוע בפנלים ב12 ו13 (ל"ת)רונן צור שונא ענק 09/2025/13הגב לתגובה זו4 1סגור
-
1.צור משחק אותה גבר, אפס מאופס (ל"ת)אור 09/2025/13הגב לתגובה זו3 1סגור



