תקשורת ומדיה
דני קושמרו, מאחוריך: עורך אולפן שישי - "זה פחד. מזכיר את אייכמן"
בזמן שדני קושמרו כובש אולי עוד פסגה, צוות "אולפן שישי" גילה שגם בארץ אפשר להגיע לדופק 200. צפו בתיעוד נדיר של העורך רון ירון מאבד את הצבע
תשכחו מהדיווחים המעונבים על המצב הביטחוני או מהפרשנויות המלומדות על הסכם הגרעין, כי הדרמה האמיתית של השבוע התרחשה דווקא בגובה של עשרות מטרים מעל הקרקע, בין דוכני הפופקורן לרכבות ההרים. כל צמרת "אולפן שישי" נטשה את המזגן המלטף של נווה אילן לטובת יום צילומים אקסטרימי במיוחד בסופרלנד, והתוצאה? הרבה פחות הרואית ממה שאתם מדמיינים.
במרכז המהומה עמד לא אחר מאשר העורך הכל יכול של המהדורה, רון ירון, שהחליט לנטוש לרגע את עמדת הפיקוד ולבדוק כמה אדרנלין נותר לו בגוף. כשהוא מוקף בנבחרת המערכת שלו, התיישב ירון על אחד ממתקני האקסטרים המפחידים בפארק, כשצמוד אליו האיש שמכיר כל צנטריפוגה באיראן - הפרשן בני סבטי. אלא שבעוד סבטי נראה נינוח כאילו הוא בשיחת זום שגרתית, פניו של ירון הלכו והחוירו ככל שהמתקן טיפס לשמיים.
כשחברי הצוות תלויים בין שמיים לארץ, סבטי לא פספס את ההזדמנות לעקוץ את הבוס: "רון, אתה נראה מודאג קצת", העיר בחיוך ממזרי. ירון, במפגן של כנות ששמורה לרגעים של חרדה קיומית, השיב מיד: "אני מאוד מודאג! מה אני, קושמרו? עושה אקסטרים?". נראה שהצל המיתולוגי של המגיש דני קושמרו, האיש שצולל עם כרישים ומטפס על הרי געש, ריחף מעל המושב המיטלטל של העורך המבועת.
עוד ב-
"מפחיד מאוד", מלמל ירון בעודו נאחז בברזלים, "זה פחד אלוהים". ברגע של נוסטלגיה היסטרית, הוא אף נזכר בימי חוג הצניחה שלו ובאימונים המפרכים במתקן "אייכמן" המיתולוגי בבסיס תל נוף. מי היה מאמין שדווקא רכבת הרים בראשון לציון תחזיר את האיש החזק של החדשות לטראומות מהטירונות? קושמרו, מאחוריך.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.עושים חיים מחוץ לאולפן סאחטן (ל"ת)אורה 01/2026/07הגב לתגובה זו0 0סגור



