תקשורת ומדיה

אסף רפפורט בגל פיטורים: מגיש חדשות 13 יעזוב אחרי למעלה מ-20 שנה

טלטלה בחברת החדשות בעקבות גל הפיטורים של הבעלים החדש. המגיש הוותיק שקיבל הודעה על סיום העסקתו מסרב להשלים עם ההחלטה ופונה לצעד משפטי דרמטי
אסף רפפורט (צילום מסך כאן 11)
רעידת אדמה נוספת במסדרונות חברת החדשות של רשת 13: העורך והמגיש הוותיק אלי ראכלין יסיים את תפקידו בחברה לאחר למעלה מ-20 שנה, כאשר הבעלים החדש של הערוץ, אסף רפפורט, ממשיך עם גל הפיטורים מאז שרכש את הערוץ בחודשים האחרונים.
ההודעה הסופית על סיום ההעסקה הועברה לראכלין בימים האחרונים, אך המגיש אינו מתכוון להשלים עם ההחלטה והחליט לפנות לבית הדין לעבודה במטרה לבלום את הפיטורים. כך על פי הפרסום היום (חמישי) ב"מאקו".
ראכלין הצטרף לצוות החדשות של ערוץ 10 עוד בשנת 2003, ולאורך השנים הפך לאחד הפנים המוכרות והמזוהות ביותר עם המערכת. במסגרת עבודתו הגיש וערך שורה ארוכה של משדרים, כולל התוכניות "חדשות היום", "העולם הבוקר בשישי" ומבזקי החדשות המרכזיים.
סיום דרכו של המגיש הוותיק מגיע בתזמון רגיש, סמוך לאישור הסופי של העברת השליטה ברשת 13 לקבוצת המשקיעים של אסף רפפורט וינון קוסטיקה, שניתן על ידי הרשות השניה. מהנהלת רשת 13 נמסר בתגובה: "רשת 13 מבקשת להודות לאלי ראכלין על תקופת עבודה משותפת ומאחלת לו הצלחה בהמשך", בעוד תגובתו של ראכלין טרם התקבלה.
 
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    חבל הוא מצויין (ל"ת)
    יוסי 09/2026/17
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 2.
    ניקיון פסח (ל"ת)
    גלגלגלגל"צ 09/2026/17
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    תגובה
    מזרחי 09/2026/17
    הגב לתגובה זו
    0 0
    קודם כול את ברקובייץ 200 אלף ש"ח פריירים לו מתים רק מתחלפים
    סגור