תקשורת ומדיה

אחרי הטלוויזיה והקולנוע: מיזם ההפצה הדיגיטלי פליינט חודר גם לשוק המוזיקה

המיזם שהושק ע"י עטרה ישראלי-עזריה, וביתה טל אוגש, מציע ללקוחות לרכז את כל המידע אודותיהם, ומקל עליהם את הפנייה לאנשי התקשורת
Playnet (צילום Playnet)
מיזם ההפצה הדיגיטלי \'פליינט\', שהיה זמין עד כה בעיקר ללקוחות מתחומי הטלוויזיה, הקולנוע והצרכנות, מתרחב גם לשוק המוזיקה המקומי. המיזם, שהוקם לפני כחצי שנה, מציע תיק עיתונות דיגיטלי מקיף ושירות הפצה נרחב לאנשי התקשורות בישראל.
מאחורי המיזם עומדת ישראלי-עזריה, הבעלים של משרד היח\"צ \'ישראלי-עזריה תקשורת\', וביתה - היחצנית טל אוגש. האם וביתה, שפועלות בתחום התרבות, הקולנוע והטלוויזיה, מספרות כי הבינו את הצורך לפתרון זה מתוך הכרת התחום ומתוך מצוקת זמן וקשיים טכניים שאינם נוגעים לתפקיד היח\"צ בהן נתקלו, במסגרת עבודתן בהפקות ובפרויקטים שונים.
שירות \'פליינט\' מציע ללקוחותיו מתחום המוזיקה לרכז במקום אחד את כל המידע אודות האומן, תחת לינק ממותג. בנוסף, מאפשר המיזם להציג את הסינגל הספציפי שישוחרר לכלי התקשורת, ולאומן להוסיף מגוון תכנים כגון טקסטים, קטעי וידאו מהופעות, קטעים מתכניות אירוח בטלוויזיה, קליפים, סינגלים, \'אודות\', גלריית תמונות, וריכוז מסודר של חומרים מרשת היוטיוב, שיהפכו את הלינק לכרטיס ביקור דיגיטלי עבורו. במקביל - בעזרת הלינק - יוכל האומן להפיץ את כל המידע אודותיו, לקדם עצמו ברשתות החברתיות ולהציע את עצמו לכתבות ולמועדוני הופעות.
יחד עם זאת, יציע השירות גם הפצה של התכנים הללו לתיבות דואר אישיות של אנשי התקשורת, המסקרים את תחום המוזיקה בישראל ואת יכולת המעקב המיידית שתבדוק אילו ערוצי תקשורת נחשפו לתכנים שהופצו.
בין לקוחות המיזם נמנים עד כה ערוץ 10, זכיינית ערוץ 2 \'רשת\', הטלוויזיה החינוכית, הרשות השנייה לטלוויזיה ורדיו, סרטי יונייטד, גלובוס גרופ, קולנוע לב, ענני תקשורת ועוד.
עטרה ישראלי-עזריה, מנכ\"ל \'פליינט\', מסרה: \"באנו ממקום של פתירת בעיות לוגיסטיות. מצאנו פתרון שיהפוך את משרדי יחסי הציבור למשרדים מקצועיים, עם מינימום התעסקויות בצדדים טכניים, ויאפשרו לנו לתת מקסימום עבודה ללקוח. אין לי ספק שתוך שנה יעלם ה-CD גם מעולם הטלוויזיה והקולנוע, וכל השינוע לאמצעי התקשורת יהיה דיגיטלי\".
תגובות לכתבה(9):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 6.
    חחח עטרה תפיץ לנו סינגלים כן כן (ל"ת)
    נרקיס 11/2012/20
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • 5.
    מיזם ? חיקוי של לינקטון ופטיפון . (ל"ת)
    עטרחאחא 11/2012/20
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 4.
    מיזם פלצני ומיותר!
    עלמה 11/2012/14
    הגב לתגובה זו
    0 0
    שיהיהו בריאים.
    סגור
  • עטרה 11/2012/15
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מה את יודעת על המיזם הזה שאת קוראת לו פלצני ומיותר?
    סגור
  • 3.
    בהצלחה, בנות!!! (ל"ת)
    זה שלא בא לפרימק 11/2012/14
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 2.
    אחלה מיזם- משתמשת בו בתחום הקולנוע (ל"ת)
    שירה 11/2012/14
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    מי צריך עוד אחד כזה?
    גיל 11/2012/14
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לא מספיק לינקטון ופטיפון?
    סגור
  • הם מפיצים סרטים? (ל"ת)
    ירון 11/2012/14
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • מסתבר שכן. גם חברות סלולר יש 5 לא? (ל"ת)
    לילי 11/2012/14
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור