תקשורת ומדיה
מבולבלים? גם אנחנו: למרות הצעת 'רשת' - גיא זוהר החליט בסוף להישאר בערוץ 10
בכירי הערוץ וחברת החדשות פעלו בימים האחרונים להשאיר את זוהר, שעפ"י פרסום בידיעות אחרונות קיבל הצעה לעבור ל'רשת' בשכר משודרג
גיא זוהר החליט להישאר בערוץ 10 ולא "לערוק" למתחרים ברשת. זוהר הודיע למנהליו כי החליט להישאר בערוץ ולהגיש את התכנית איתה הוא כל כך מזוהה – היום שהיה, ולוותר על האפשרות לעבור לערוץ 2, וזאת לאחר מגעים ארוכים שקיימו עימו אנשי הערוץ וחברת החדשות.
גורם בערוץ 10 אמר הבוקר לאייס כי "הידיעות שפורסמו היו מופרזות", וכי הדרמה שנראה הייתה שקיימת, הייתה פחותה בהרבה. זוהר עצמו הכחיש את הפרסום שהיה אודותיו בידיעות אחרונות ביום שישי.
זוהר הגיע לערוץ 10 עם הקמתו ב-2001, ובשנים האחרונות הגיש את היום שהיה. בספטמבר 2011 התפטר בשידור חי מהגשת מגזין חדשות שישי השבוע בעקבות פרשת ההתנצלות בפני שלדון אדלסון. קדמו להתפטרותו גם התפטרותם של העורכת רותי יובל ומנכ"ל חברת החדשות ראודור בנזימן, שעל פי הפרסום בידיעות אחרונות לפני 3 ימים, אמור היה לעבור עם זוהר ל'רשת'.
בערכות בתחום הם כי ההחלטה לא לעזוב נבעה מלחצים שהופעלו עליו, ואולם אין מדובר בשדרוג שכר, בטח לא ברמה כזו שהוצע לו על ידי רשת.
בחברת החדשות של ערוץ 10 ביקשו לא להגיב.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.נו באמת. יבש כמו צנון וחמוץ כמו לימון.דרור 08/2015/25הגב לתגובה זו0 0עבודה בעיניים את האמת הוא הרבה יותר יעיל מכל נומבון.סגור


