תקשורת ומדיה

רגב מצטרפת למלחמה: "אם שילוח נשוי לשירה - מה דן מרגלית יחשוב על השרה?"

הרשתות החברתיות ממשיכות לסעור על רקע פרשת קמפיין לא לדאוגוסט. לאחר הקרב בין רמי יהושע לאילן שילוח גם השרה מירי רגב מספקת את חלקה בחגיגה עם ציוץ על דן מרגלית
משה בנימין |  7
מירי רגב (יח"צ) (צילום יח"צ)
המסיבה הלוהטת בטוויטר לא עוצרת לרגע והווליום רק עולה ועולה. פרשת קמפיין "לא לדאוגוסט" התפתחה אתמול (יום ג') לקרב ענקים מלוכלך ויצרי בין רמי יהושע לאילן שילוח, לאחר ששילוח צייץ ראשון בטוויטר ויהושע השיב לו בפוסט חריף בפייסבוק.
לפני שעה קלה הצטרפה מירי רגב לחגיגה עם ציוץ בחשבון הטוויטר שלה. רגב, שרת התרבות שלחה עקיצה ישירה בכיוון דן מרגלית, לאחר שיהושע היה הראשון שהכניס את מרגלית לקלחת בפוסט שלו מאתמול בפייסבוק. רגב צייצה: "שלום כיתה א', חידה לשנה החדשה - אם אילן שילוח, אויבו המר של רמי יהושוע, נשוי לשירה מרגלית, מה תהיה דעתו של דן מרגלית על שרת התרבות?"
 

בתו של דן מרגלית, שירה מרגלית - אשתו של אילן שילוח, שאתמול גם הגיבה על הפוסט של יהושע בפייסבוק הספיקה להגיב כבר לרגב בטוויטר.
 
תגובות לכתבה(7):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 6.
    דעתי על שרת התרבות ידועה. תרבות בעינייה זה רק מה שהיא חושבת.
    אסיף 09/2015/16
    הגב לתגובה זו
    0 1
    איננה מספיק אינטליגנטית להבין שתרבות היא עניין מגוון, רעיונות שונים, דעות שונות, ביטויים חופשיים השרה רגב רוצה לכפות על כולנו מה היא תרבות.
    סגור
  • 5.
    חבורת עלובים (ל"ת)
    אבי 09/2015/02
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 4.
    רמי בתגובה: "טוויטר? מה זה טוויטר?
    גיא 09/2015/02
    הגב לתגובה זו
    0 0
    "אני עדיין מתפעל את החשבון שלי בחבר'ה..."
    סגור
  • 3.
    התלמידה מירי רגב
    מורה ללשון 09/2015/02
    הגב לתגובה זו
    2 0
    יהושע - לא יהושוע
    סגור
  • 2.
    מירי גב, צרת התרבות, ממשיכה לעשות את כל השגיאות האפשריות
    יועץ תקשורת 09/2015/02
    הגב לתגובה זו
    1 1
    מוטב היה אם רגב לא הייתה מתערבת במערכה בין רמי יהושע לאילן שילוח, אבל היא מכניסה את עצמה בכוח לקלחת ובכך מסבכת עוד יותר את עצמה. עיצה תקשורתית: נוחי ואל תשמיע מילה - עד יעבור זעם!
    סגור
  • צרת התרבות אחוזת התזזית לא יכולה לנוח. איך יצלמוה ?. איך יכתבו עליה ?, איך יישמע קולה ?.
    עידו 09/2015/16
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בפועל, שום דבר טוב היא לא עשתה. שום בשורה טובה היא לא הביאה. סתם רעשנות, קשקשנות ובלגן. כך היא חושבת אולי, יידעו שהיא קיימת.
    סגור
  • 1.
    חידה לשנה החדשה
    שלום כיתה א' 09/2015/02
    הגב לתגובה זו
    4 0
    נשארו אנשים שפויים במדינה הזו?
    סגור