תקשורת ומדיה

נתניהו: זו הסדרה הכי מצחיקה בטלוויזיה, יותר מארץ נהדרת

חיבתו של נתניהו לערוץ 20 ידועה, אבל הפעם ראש הממשלה החליט ליחצן את תכנית הסאטירה שתתחרה בארץ נהדרת של קשת 12: "נמאס לכם מהפייק של 'ארץ נהדרת'? אז מזל שיש 'לאטמה'!"
נתניהו (צילום מסך חדשות 12)
ראש הממשלה נתניהו, מיח"צן הערב (רביעי) את ערוץ 20 ואת סדרת הסאטירה "לאטמה" בחשבון הטוויטר שלו - ואפילו מוסיף באיזו שעה התכנית מתחילה.
נתניהו פרסם הערב את הלוגו של "לאטמה" ואפילו הרעיף עליה שבחים תוך שהוא מביא ביקורות על הסאטירה של קשת 12 ארץ נהדרת: "נמאס לכם מהפייק של 'ארץ נהדרת'? אז מזל שיש 'לאטמה'!", כתב יו"ר הליכוד.
עוד הוסיף ראש הממשלה: "הערב ב-22:00 בערוץ 20 התוכנית הכי מצחיקה בטלוויזיה חוזרת. אל תפספסו". אושיית הרשת, יבגני זרובינסקי לא פספס את ההזדמנות והגיב לנתניהו: "יש מצב אתה ממליץ גם על האינסטגרם שלי?"
כזכור, לאחר פסילת המופע של נתניהו בערוץ 13 בתכנית סטנדאפ ניישן בטענה כי זו תעמולת בחירות, הגיבו בליכוד בחומרה ואף ביקשו לעתור נגד שידור ארץ נהדרת. כך, בנו של רה"מ יאיר נתניהו כתב: "פשוט לא יאמן, יו״ר וועדת הבחירות, השופט פוגלמן, שאיש לא בחר בו, החליט על דעת עצמו, וללא כל סמכות, לאסור את שידור תוכנית הסטנד אפ של נתניהו עם שלום אסייג בטלוויזיה, כי זה ״תעמולת בחירות״. את שטיפת המוח ותעמולת הבחירות למען השמאל של ״אופירע וברקו״ ו״ארץ נהדרת״ הוא כמובן לא אוסר"
נתניהו מתראיין בחדשות 12 אצל יונית לוי:

תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    מה, יאיר חדר לחשבון של אביו?
    גל 03/2021/12
    הגב לתגובה זו
    1 0
    "לאטמה" עלובה ולא מצחיקה. צפיתי בפרק, לנסות להבין האם היא כ"כ גרועה, בעקבות ביקורת קוטלת שקראתי עלייה ב"הארץ". נראה שהביקורת לא הייתה מספיק קוטלת, כי זה פשוט לא היה מצחיק, לא הומוריסטי ולא סאטירי. רק קידם תאוריות קונספירציה של דיפסטייט.
    סגור
  • 3.
    אוהב את "לאטמה" אבל זה עוד לא זה
    מפוכח 03/2021/04
    הגב לתגובה זו
    1 2
    אני אוהד שרוף של לאטמה מזה שנים ארוכות ושמח בשובה. בעצב, אני חייב לציין שהפרק אתמול קצת חרק. ראשית, מדוע סילקו שוב את אלחנן, נבצר ממני להבין. בבקשה תחזירו אותו. שנית - מני אסייג צריך להפנים את ההבדל בין תכנית כזו לבין מופע סטאנד אפ. הפאנצ'ים לא עובדים כשרק רונית באולפן מגיבה עליהם בצחקוק מעושה. כדאי שיהיה לדיונים באולפן תסריט מהודק יותר, משוחק ומבויים בצורה מוקפדת יותר ולא אוירה של חזרה עם אלתורים. אני מבין את הניסיון להעלות את נושא ה"עדות" ולקרב את התוכנית להומור "ים תיכוני". הכיוון רצוי, אבל התוצאה קצת מגושמת ולא מאוד אטרקטיבית. החיקוי של האיראני בפתיחה היה קצת ילדותי ולא ממש שנון. הדיונים באולפן היו צעקניים, מלאי חזרה על עצמם ומייגעים. ההפקה של השיר לא הייתה משהו. בקיצור - חבר'ה, זה עדיין לא זה ובוודאי לא משתווה לפנינים של פעם. אבל - לאטמה, היא פנינה נדירה שקיומה חיוני לתקשורת בישראל כמו אויר לנשימה. לאטמה - אני מאמין בכם שתשתפרו. הרבה תודה על עצם קיומכם והרבה הצלחה בהמשך. נצפה בכם בקביעות ונשמח מאוד לפרגן. כי נמאס לנו להתעצבן לבד.
    סגור
  • 2.
    מי שיש לו עודף חיים לבזבז, שיצפה בתכנית הזאת (ל"ת)
    גיא 03/2021/04
    הגב לתגובה זו
    7 2
    סגור
  • 1.
    האמת? באמת ערוץ 20 הכי מצחיק - בלי מתחרים
    רוברט מלול 03/2021/04
    הגב לתגובה זו
    9 3
    והכוונה לא לתכנית כזו או אחרת המשודרת בו.... אלא לערוץ עצמו שמיועד לדברר אדם אחד בהתאם לגחמותיו ושגיונותיו. האמת? כערוץ בדיחה הוא באמת קורע מצחוק.
    סגור