תקשורת ומדיה

קופמן תוקף את אבישי בן חיים: "אלוהים אדירים כמה זיוני נוח"

העיתונאי צייץ בטוויטר בעקבות האשמתו של בן חיים שמחאות הימין מתוייגות כמסיתות בגלל ההגמוניה השולטת בישראל. "למי אתה בא בטענות? לא עברנו פה מספיק רצח פוליטי?"
מערכת ice |  3
רון קופמן ואבישי בן חיים (צילום פייסבוק)
כשהשיח המסית כלפי חברי כנסת בישראל שובר שיאים, אתמול התריע ראש השב"כ כי המצב מדאיג והשבוע נחסמו לא מעט אנשי ימין על ידי הרשתות החברתיות על לא עוול בכפם. הבוקר תקף רון קופמן את אבישי בן חיים וטוען כי דבריו יתרמו לרצח הבא.
בן חיים צייץ הבוקר והאשים כי ההגמוניה היא ששוללת מחאות ימין ומתייגת רק אותן כמסיתות: "איזה כוח יש להגמוניה ועד כמה היא נגד הדמוקרטיה: כל מחאה מימין וכדומה לאורך השנים סוקרה בתקשורת הישראלית המרכזית מתוך מגמה לעשות לה דה לגיטימציה וכך לשלול אותה. יותר מזה: לא רק שזכות המחאה נשללת, אלא שאפילו המחאה הופכת לכלי של ההגמוניה נגד מי שמנסים להרים ראש נגדה. הכוח משחית!". 
קופמן החליט להגיב לפרשן חדשות 13 וטען כי התיאוריה שלו היא פארטיה: "אלוהים אדירים כמה זיוני נוח. מי מינה את נדב ארגמן, יוסי כהן, מנדלבליט? זה המשיח שלך ביבי. למי אתה בא בטענות? לא עברנו פה מספיק רצח פוליטי? התזה שלך על ההגמוניה לא מחזיקה מים. היא פארטיה, בדיוק כמו הסגידה לעבריין הסדרתי אריה-גענב-זכאי-צדיק-תמיד"
 
גם איציק אלרוב הגיב לבן חיים בנושא ועורר ביניהם דיון סוער בנושא: "כלל אצבע, ידידי: אם כ"כ הרבה אנשים יכול לפרש את המחאה הנמרצת שלך כהיתר לשפוך דם, הבעיה היא בך ולא בתקשורת". בתגובה הפרשן האשים אותו בהסתה נגדו: "מה שאתה כתבת כאן הוא הסתה חמורה נגדי שכן אתה יודע כמה אני מטיף ומטיף נגד כל מעשה אלים, או אפילו לא מנומס". בהמשך כתב לו בן חיים "יאללה יאללה איציק. זו השיטה של הדיכוי לסתום את הפה שלנו. כל ניסיון מזרחי להשתתף בדמוקרטיה הוצג כאירוע עברייני. הבעיה היא במדכאים ולא באלה שמנסים לצעוק איייי".
 
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    אפילו בהמה גסה לא מדברת בסגנון הזה..
    רם 06/2021/08
    הגב לתגובה זו
    1 1
    אולי הקופים שמזיינים את הגורים שלהם. איכס איזה איש ולגרי ומגעיל
    סגור
  • 2.
    אורנג אוטאנג
    מני 06/2021/07
    הגב לתגובה זו
    3 1
    שמע,מילא קוללת בכיעור ענק חיצוני ופנימי, ניחא שהכרס והקרחת שחל הם באותו הקף, מילא שאתה זקוק לאישפוז באברבנאל ובמוסד שיקומי, אבל שמע אתה אויר חם דביק . מציע לך סבאלה להפליץ בחיתול לשים וזלין על הביצאלך ולהבין שזמנך עבר. האמת שאף פעם לא היית נחשב אבל אם זה עושה טוב מפרגן:=)
    סגור
  • 1.
    ישראל
    טון 06/2021/06
    הגב לתגובה זו
    1 1
    אכן אבישי בן חיים הוא אלוף בפיזור אינפורמציה לא שימושית.
    סגור