תקשורת ומדיה
זהבה גלאון על בן אנד ג'ריס: "באמת חשבתם שכיבוש זה לא הנושא?"
חברת הכנסת לשעבר ממרצ טייגה את החברה בציוץ שבו פנתה לעוקביה וטענה כי כל הסיבה להחלטה היא הרצון בכח לספח את ההתנחלויות ומדיניות הכיבוש
אחרי שחברת הגלידות הודיעה כי תפסיק את חוזה ההתקשרות עם הזכיין הישראלי בעקבות מדיניות ישראל ביהודה ושומרון, קמה מחאה רחבת היקף כלפי הרשת בארץ, שנרגעה לאחר שהובן כי לזכיין הישראלי, אבי זינגר, אין כל קשר להחלטה האומללה.
אנשים רבים החלו לתקוף את בן אנד ג'ריס העולמית בעקבות העניין וטענו כי מדובר בהחלטה אנטישמית ובחרם לא מוצדק ומצד שני מיהרו וקנו כמה שיותר גלידות כדי ולחזק את זינגר וכך הרשת מכרה היום בסופו של דבר 21% יותר מאשר בכל יום רגיל. עם זאת, מי שיוצאת נגד הקריאות כי בן אנד ג'ירס העולמיים עושים טעות היא חברת הכנסת לשעבר זהבה גלאון שצייצה לפני זמן קצר כי ההחלטה נובעת מהכיבוש ותוצאותיו וצריך להפסיק להתעלם מזה.
"ממשיכים להתווכח על ההחלטה של בן אנד ג'ריס (תיוס של החברה העולמית) באמת חשבתם שכיבוש זה לא הנושא? שמיליוני אנשים שזכויותיהם נרמסות יום אחרי יום שחייהם אינם חיים לא מעניינים יותר ת'עולם? שתצליחו לייצר זיהוי מוחלט של ההתנחלויות עם מדינת-ישראל? כמה זמן תמשיכו עם הקשקוש הזה של אנטישמיות, וחרמות ואנטי ישראל?", כתבה גלאון.
ממשיכים להתווכח על ההחלטה של @benandjerrys באמת חשבתם שכיבוש זה לא הנושא? שמיליוני אנשים שזכויותיהם נרמסות יום אחרי יום שחייהם אינם חיים לא מעניינים יותר ת'עולם? שתצליחו לייצר זיהוי מוחלט של ההתנחלויות עם מדינת-ישראל? כמה זמן תמשיכו עם הקשקוש הזה של אנטישמיות, וחרמות ואנטי ישראל?
— זהבה גלאון (@zehavagalon) July 20, 2021
כזכור, במהלך היום מספר אנשי משק וצרכנות יצאו בקריאות עידוד וקראו נגד החרמת המפעל הישראלי בעל 160 העובדים בכדי שלא ייסגר. רמי לוי ציין כי אם המפעל ימשיך לייצר גלידות אחרות הוא הראשון שיקדם אותם, בטיב טעם אמרו כי יקדמו את הגלידות שלהם במבצעים ושלל הטבות ולא יתנו ליצרן הישראלי ליפול ולפני זמן קצר גם בורגר ראנץ' הודיעה כי תעמיק את הקשר עם היצרן הישראלי שמייצר גם עבורה גלידות.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.עוכרת ישראלמצפון 07/2021/27הגב לתגובה זו0 0זו אזרחית יהודיה במדינת ישראל גרועה בהתבטאות מאויבנו השם ירחם גוואלדסגור
-
2.מפגרת! הבי די אס קוראים לחיסול מדינת ישראל!!יהודה המכבי 07/2021/22הגב לתגובה זו4 0יהודה ושומרון מעניינת להם את התחת!סגור
-
1.גלידה זה משמיןחחח 07/2021/21הגב לתגובה זו3 1ולא בריא.סגור


