תקשורת ומדיה
כתב תאגיד השידור הותקף, לטענתו על ידי דוברי עברית
אירוע מצער בשייח ג'ארח, כאשר איאד חארב, שהגיע למקום לאחר ששמע על עימותים בין יהודים לערבים, הותקף בגז מדמיע על ידי דוברי עברית, כך לטענתו. בתאגיד מסרו: "מצבו טוב, כשהוא סובל כוויות בפנים ופגיעות בגב"
מצעד הדגלים לרגל יום ירושלים גרר לא מעט עימותים ואירועים אלימים. את אחד מהם חווה על בשרו איאד חארב, כתב המשטרה של ערוץ מכאן, תאגיד השידור הישראלי, שפונה ע״י מד״א לבית החולים לאחר שהותקף ע״י רעולי פנים דוברי עברית, כך לטענתו, בשייח ג’ראח.
חארב סיקר את מצעד הדגלים, והגיע לשייח ג׳ארח בעקבות דיווחים על עימותים במקום. על פי הודעת תאגיד השידור, מצבו טוב, כשהוא סובל מכוויות בפנים ופגיעות בגב.
חארב סיפר כי הגיע על מנת לצלם את הצעירים היהודים שהיו חלק מהעימות, וכשאלה הבחינו בו מצלם, ביקשו שיפסיק ולאחר מכן תקפו אותו.
חארב המשיך וסיפר בשיחה לאתר Ynet: "בא מישהו וריסס אותי בפלפל או גז מדמיע, נפלתי על הרצפה ולא ראיתי כלום. אחרי זה באו עם מקלות, נתנו לי מכות בראש, בגב, ברגל, התחילו לבעוט בי. צרחתי והשוטרים היו במקום ולא עשו כלום, לא הזיזו אצבעי. המצלמות יעידו על הכול. השוטרים היו בקרבת מקום ולא עשו כלום".
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.זה פיגוע עם מחבלים יהודים ! מה זה כך לטענתו ?! בושה (ל"ת)דני 05/2022/30הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.השוטרים לא עשו כלום כי הוא ערביחוח 05/2022/29הגב לתגובה זו0 0פשיסטים כמו הדגלנים שעליהם שמרוסגור



