תקשורת ומדיה

"איילת שקד, גברת הברזל שהפכה לגברת המרגרינה"

ח"כ שמחה רוטמן מהציונות הדתית תקף בחריפות את שרת הפנים איילת שקד על רקע אי האכיפה נגד מעסיקים שיעסיקו בעלי דרכון אוקראיני: "עוד מסתננים, עוד שוהים בלתי חוקיים ועוד שחיקה ברוב היהודי של מדינת ישראל"
איילת שקד (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל)
בעוד הפוליטיקה הישראלית נערכת לסבב בחירות נוסף לאחר נפילתה של הממשלה וההחלטה על פיזור הכנסת, כאשר יאיר לפיד עתיד לכהן כראש ממשלת המעבר, הזירה הפוליטית ממשיכה להתחמם.
 

הפעם, הגיע תורו של חבר הכנסת שמחה רוטמן מסיעת הציונות הדתית באיחוד הלאומית, שביקר בחריפות את שרת הפנים איילת שקד, על רקע ציוץ של כתב הרווחה ומשרד הפנים של 'הארץ', בר פלג, שהעלה ציוץ ובו כתב כי: "רשות האוכלוסין הודיעה היום כי החל מה-1.7 המדינה ״לא תאכוף״ כנגד מעסיקים שיעסיקו את כלל בעלי דרכון אוקראיני, גם כאלו ששהו בארץ ללא היתרים ערב פרוץ המלחמה בישראל. לפי הערכות מדובר בכ-13 אלף איש. בנוסף הוחלט להאריך את הוויזות של כלל האוקראינים שנכנסו מפרוץ המלחמה עד לסוף חודש יולי".


כתגובה לכך, כתב רוטמן כך כנגדה של שרת הפנים: "איילת שקד, גברת הברזל שהפכה לגברת המרגרינה. עוד מסתננים, עוד שוהים בלתי חוקיים, עוד שחיקה ברוב היהודי של מדינת ישראל. מה עשר? עשרים מעלות ימינה!".
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    שתולה של השמאל, עכשיו מציפה את ישראל בערבים ממרוקו (ל"ת)
    שתולה 06/2022/22
    הגב לתגובה זו
    3 0
    סגור