תקשורת ומדיה

צפון קוריאה? המהלך החדש של דו"צ להעברת מסרים

דובר צה"ל הודיעה על השקת פודקאסט חדש שיחשוף "את התהליכים, האנשים והסיפורים המעניינים בצה״ל מזווית קצת אחרת" בהשתתפות אנשי צבא ומרואיינים שונים 
מערכת ice |  1
רן כוכב (צילום פלאש 90)

דובר צה"ל הודיע על השקה של הסכת (פודקאסט) ״2, 3, הקשב״ שיעלה היום (חמישי) לאוויר, וצפוי "לחשוף את התהליכים, האנשים והסיפורים המעניינים בצה״ל מזווית קצת אחרת" 


פרק הבכורה יעסוק בנושאים: איך הופכים מבצע מודיעיני למבצע תקשורתי? מאחורי הקלעים של מבצע המל״טים האיראנים, והשתתף בו דובר צה"ל, תת-אלוף רן (רנכו) כוכב. 


השני ידון בגלגולה של השפה הצה״לית והמשמעות הנסתרת של המונחים שלא הכרתם - בהשתתפות ראש תחום העריכה והמינוח באגף המבצעים, רעות גרוס. השלישי יספר את הסיפור מאחורי סמל צה״ל המחודש ואיך ממתגים יחידות - בהשתתפות ראש תחום קמפיינים במיל׳, יובל הורוביץ. 


פרק נוסף יסקור את תהליך הקמת צה״ל - בהשתתפות היוטיובר הצבאי, רב״ט נועם אמיר. בכל חודש יעלו לאוויר פרקים נוספים שימשיכו להציג את סיפורו של צה״ל במגוון נושאים ותחומים. 
 

תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    מה הקשר צפון קוריאה? חבורה של הזויים. (ל"ת)
    . 07/2022/08
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור