תקשורת ומדיה

כתב חדשות 13 חושף: "נחבלתי בצילומים בעזה"

הפרשן הצבאי של חדשות 13, אלון בן דוד, נכנס לשטח רצועת עזה עם כוחות צה"ל ובימים האחרונים נצפה חבול עם גבס על ידו. לאחר מכן, בן דוד פרסם מה קרה וכיצד הוא נפצע במהלך שהותו ברצועה
מערכת ice |  4
אלון בן דוד (צילום רונן פדידה)
כידוע, כוחות צה"ל החלו לפני מספר שבועות את הכניסה הקרקעית לשטח רצועת עזה. הכניסה, גבתה את חייהם של עשרות חיילים ובמקביל, צה"ל רושם הישגים מרשימים. לצד הכוחות עיתונאים רבים נכנסו עם כוחות צה"ל אל הרצועה, כאשר אחד מהם הוא הפרשן הצבאי של חדשות 13 אלון בן דוד.
במסגרת שהותו בשטחי הרצועה התלווה בן דוד, אל מפקד אוגדה 162 וחיילי חטיבת הנח"ל.  לאחר צאתו מן הרצועה, בימים האחרונים נראה בן דוד עם גבש על ידו ומכן עלתה השאלה האם הוא נפגע ברצועה.
בשיחה עם TMI בן דוד סיפור כי: ״נחבלתי בצילומים בעזה. לא כתוצאה מאש אויב״. לאחר שקיבל איחולי בריאות, בן דוד הוסיף ואמר: ״תודה! ורפואה שלמה למאות הגיבורים שלנו שנפצעו בלחימה״.כאמור, מלבד בן דוד נכנסו גם כתבים נוספים אל הרצועה כמו העיתונאית כרמלה מנשה, אשר עובדת בתאגיד השידור הציבורי והייתה העיתונאית הראשונה שנכנסה לרצועה ודיווחה על הפעילות המרשימה של כוחות צה"ל ברצועה.
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    הסיני העיוור
    יחיא 11/2023/18
    הגב לתגובה זו
    1 0
    תודה אלון שהרדמת את הצבא ההימור שלנו הצליח
    סגור
  • 3.
    כתב של דובר צהל
    וואו 11/2023/10
    הגב לתגובה זו
    1 0
    פרסם שאין סיכוי למתקפת חמאס. פרשן מטעם דוצ
    סגור
  • 2.
    טימטום
    בויבוי 11/2023/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    רמז לאלון בן דויד עבור לערוץ 14 אם לא הבנת תפצע שוב רק יותר קשה עד שתבין
    סגור
  • 1.
    כמו כל ערוץ 13 חבולללל (ל"ת)
    דן 11/2023/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור