מינויים

בייבי סטאר מציגה שינויים בצמרת: זה המנכ"ל חדש שהצטרף

בייבי סטאר, בבעלות יוסי סגול, אבי חורי וגיא סיגורה מקבוצת סגול, ממנה את שאולי פרץ לתפקיד מנכ"ל החברה במטרה להוביל את ענקית מוצרי התינוקות
מערכת ice | 
שאולי פרץ (צילום עופר רן רוזנבאום)
סמנכ"ל הסחר לשעבר של קבוצת קסטרו-הודיס, שאולי פרץ, מונה היום (ראשון) לכהן בתפקיד המנכ"ל של חברת בייבי סטאר, רשת מובי מתמחה במתן פתרון כולל להורים. 
פרץ מגיע לבייבי סטאר עם ניסיון עשיר בקמעונאות והובלת צמיחה – מתכנן את הרחבת פריסת הרשת ומגוון המוצרים וחיזוק חווית הלקוח.
רשת בייבי סטאר (Baby Star), הרשת המובילה למוצרי תינוקות וילדים בבעלותם של יוסי סגול ואבי חורי, מודיעה היום על מינויו של שאולי פרץ לתפקיד מנכ"ל החברה. המינוי מסמן פרק חדש בסיפור ההצלחה של הרשת.
בשנת 2023, כשרשת בייבי סטאר עמדה על סף פשיטת רגל, נכנסה קבוצת סגול לתמונה ורכשה את החברה. בתוך פחות משנתיים, הושלם תהליך שיקום מרשים שהפך את החברה המפסידה לרווחית. המחזור השנתי זינק ל-150 מיליון ₪ בשנת 2025, והרשת התבססה כמובילה בתחום.
פרץ מגיע לתפקיד לאחר שכיהן כסמנכ"ל סחר וקולקציה בקבוצת קסטרו-הודיס, שם הוביל את אסטרטגיית הקולקציה, התכנון המסחרי והוצאת תוכניות העבודה של רשתות האופנה והבית של הקבוצה. קודם לכן שימש כסמנכ"ל סחר ושרשרת אספקה בקבוצת אקסטרה ריטייל (נעמן, ורדינון, מגנוליה, אפרודיטה ועוד), שם ניהל רכש בהיקפים גדולים, הקים והוביל שרשרת אספקה גלובלית מול סין והודו ופיתח ויישם תהליכי עבודה מתקדמים.
מינויו של פרץ מהווה צעד נוסף בתוכנית האסטרטגית של הקבוצה להאצת הצמיחה של הרשת, פתיחת חנויות חדשות, האצת מהלכים אסטרטגיים, חיזוק יכולות ה-omnichannel ושדרוג חוויית הלקוח.
שאולי פרץ, המנכ"ל החדש: "אני נרגש ומתכבד להצטרף למשפחת בייבי סטאר ולהוביל את החברה המדהימה הזו לפרק הבא בסיפור ההצלחה שלה. בייבי סטאר בנתה מוניטין יוצא דופן של מצוינות, שירות ואמינות לאורך שנות קיומה. החזון שלי הוא להמשיך ולחזק את המובילות שלנו בשוק, תוך הטמעת טכנולוגיות חדשניות, הרחבת חווית הלקוח ויצירת סטנדרט חדש בענף. הניסיון שצברתי בחברות מובילות ובעולמות המוצר בפרט יאפשר לנו להביא ערך מוסף משמעותי להורים בישראל".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה