מינויים
ברוורמן ימונה לראש הסגל בלשכת רוה״מ למרות הביקורת בליכוד
אחרי הביקורת בליכוד ובדיקות הפוליגרף שהוציאו אותו דובר אמת, נתניהו משגר מסר של גיבוי לראש המטה וממנה אותו לראש הסגל שלו
הליכוד עושה סוף לשמועות ומפריך את הפרסומים לפיהם ראש המטה של נתניהו צחי ברוורמן בדרך לעזוב את לשכת נתניהו. ההבהרה של הליכוד באה על רקע הביקורת הנוקבת של ח"כ טלי גוטליב נגד ברוורמן בטענה שאי אפשר לסמוך עליו ושהוא המדליף של בן כספית. בלשכת נתניהו טורחים להבהיר: ״נתניהו מגבה לחלוטין את ברוורמן וימנה אותו לראש הסגל בלשכת רוה״מ״.
הפרסום של יובל שגב בגל״צ לפיו יועצו של נתניהו צחי ברוורמן צפוי לעזוב את לשכת נתניהו תוך חודשים ספורים עורר סקרנות ופליאה ובעיקר שמועות ובלשכת נתניהו החליטו לפזר את הערפל: ״רה"מ המיועד נתניהו מגבה לחלוטין את ראש הסגל צחי ברוורמן״.
בליכוד מבהירים כי נתניהו ימנה את ברוורמן ״לתפקיד ראש הסגל בלשכת ראש הממשלה כפי שכבר סוכם״. אתמול נערכה בדיקת פוליגרף של ברוורמן כחלק מבדיקה של אנשי הצוות של נתניהו. זאת לאור הטענות של חברי הכנסת בליכוד כי יועציו של נתניהו אחראיים להדלפות לעיתונאים ומתוך ישיבות סגורות נשלחו היועצים לבדיקת פוליגרף ודובר המפלגה עדכן כי כולם יצאו דוברי אמת.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



