נדל"ן ותשתיות
החלו העבודות ב"תחנת רבין" של הרכבת הקלה
תחילת הביצוע של תחנת הרכבת הקלה בקטע התת קרקעי "רבין" של הקו הירוק אושרה על ידי ועדת המשנה של הוועדה לתשתיות לאומיות (הות"ל), בראשות מתכננת הוועדה, נאוה אלינסקי רדאעי
ועדת המשנה של הוועדה לתשתיות לאומיות (הות"ל), בראשות מתכננת הוועדה, נאוה אלינסקי רדאעי, אישרה את תחילת הביצוע של תחנת הרכבת הקלה בקטע התת קרקעי "רבין" של הקו הירוק.
התחנה ממוקמת בליבה של העיר, בכיכר רבין הסמוך לעיריית תל אביב ומרכז "גן העיר". לתחנה מתוכננות שתי כניסות: מערבית, שתמוקם בכיכר בצמוד לבריכה האקולוגית, ומזרחית, שתמוקם במפגש הרחובות אבן גבירול - דוד המלך.
לאורך כל תקופת העבודות יישמרו המעברים להולכי הרגל והגישות לעסקים, נתיבי הנסיעה ברחוב אבן גבירול וברחובות החוצים יצומצמו ויישארו פתוחים לשני הכיוונים. עבודות להקמת התחנה יכללו העתקה ופינוי של כל התשתיות לרחובות סמוכים, הקמת קופסת התחנה והכניסות אליה.
כמו כן, אזורים נרחבים בכיכר יישמרו, לרבות האנדרטה לשואה ולגבורה והעצים בפינה הדרום מזרחית של הכיכר. עד כה אישרה הות"ל את מסמכי הביצוע של כל "קופסאות התחנות" בקטע התת קרקעי של הקו הירוק, שהוגשו על ידי חברת נת"ע.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


