נדל"ן ותשתיות

בית ישן וחדר שינה אחד. אז למה זה המחיר?

קוטג' ישן בהמפטונס מוצע למכירה בכמעט 12 מיליון דולרים. הסיבה העיקרית היא חזיתו הרחבה, שבאופן נדיר מגיעה לכ-50 מטרים
מערכת ice | 
הקוטג למכירה בהמפטונס
זה בית משנות ה-40', השוכן בווסטהמפטון ביץ' בניו יורק, וליתר דיוק ב-85 Dune Road. למעשה זה יותר קוטג' ישן שנראה כמו בקתה או ביתן. הוא שמור היטב וכולל תקרות עם קורות עץ, אח, אזור בילוי חיצוני ושביל שמוביל ממש אל החוף. 
הבית הזה הועמד עכשיו למכירה ולפי הנתונים היבשים, זה אמור להיות דיור כמעט בר השגה אולי אפילו לכם (אם שמתם קצת בצד), שכן מדובר בבית עם חדר שינה אחד ושטח פנימי ממש לא גדול. 
אבל רגע, למה בעמודת המחיר מופיע הסכום 11.9 מיליון דולר? מתברר שיש כאן יותר ממה שנראה לעין. מתברר שהכול קשור לחזית המבנה - ובמקרה זה החזית ארוכה, ופונה כולה היישר לאוקיינוס.
"הכל קשור לאדמה ולחזית", אמר אנזו מוראביטו, הברוקר של דאגלס אלימן המייצג את מוכרי הבית, "יש לך שטח של כמעט של 2 דונם שיכולה להכיל בית גדול ובריכה, ויש לך נכס מעולה."
מה שיוצא דופן בנכס, לפי הרישום, הוא שיש כאן כמעט 50 מטרים (כ-163 רגל) של חזית ישירה לאוקיינוס, ונכס עם חזית בגודל ובאורך כזה לא יוצא למכירה לעתים קרובות.
"האנשים שרוצים להיות על האוקיינוס, ויש הרבה כאלה, ואם הם מחפשים חתיכה גדולה, לא רסיס קטן... החזית היא באמת מה שזה קשור", הוסיף מורביטו. "השטח והחזית."
וכמו שאומרים, הגודל קובע. לפי מורביטו, מגרשים ברוחב של פחות מ-100 רגל ידרשו מבעלי הקרקע לבנות בתים צרים שניצבים בניצב לחוף במקום מקבילים. זה אומר ש"אתה נאלץ לבנות תא נסיעה", הוא אמר, עם רק צד אחד קצר של הבית פתוח לנוף לים, בניגוד לנופים לאורך חזית רחבה הרבה יותר.
"הרחבה של בית, רוחב הבית, על האוקיינוס ​​היא חשובה ביותר", אמר. "זה המגרש הגדול האחרון בווסטהמפטון באזור ובמיקום מעולה כזה... אתה יכול לעשות אותו רחב כך שיהיו לך חדרי שינה שמשקיפים אל האוקיינוס, חדרי שינה נוספים בקומה העליונה משקיפים אל האוקיינוס."
בשנת 2021 ועד כה בשנת 2022, לפחות 27 בתים נמכרו לאורך רצועת Dune Road, על פי מספרים שסיפק דאגלס אלימן, כאשר רק קומץ מתיאורי הבתים הללו מזכירים מגרשים עם יותר מ-100 רגל של חזית לים.
ומעבר לכך, "זה תכשיט על הים," אמר. "אתה שם ואתה יכול לבלות... בסטייל אמיתי. זה חדר שינה יפהפה, אתה מסתכל על האוקיינוס ​​ואתה באחד המקומות הטובים ביותר שאתה יכול להיות בהם בכל ההמפטונס כרגע."
נראה כי לקראת הדיירים העתידיים החדשים, יהיה צורך להרוס את הביתן הזה כדי לפנות מקום למבנה ראוי יותר למגורים. בניית בית חדש במגרש המופיע הזה - עם אישורים, הריסה ובנייה חדשה - עשויה להימשך שנה וחצי, לפי Morabito. בינתיים, הוא מוסיף, הקבנה - אם כי שהייה זמנית - היא נקודת ביניים לא רעה.
המחיר המבוקש אולי עדיין נראה גבוה, אבל השטח ממוקם ממערב לתעלה באזור היוקרתי של ההמפטונס, ויש שם גם נכסים יכולים להימכר במיליונים רבים נוספים. לדוגמה, ב-Water Mill, נכס דומה מול האוקיינוס ​​עם יותר מ-2 דונם של קרקע פנויה ו-182 רגל של חזית דורשת כעת 24 מיליון דולר.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה