מדדים ומחקרים

עומר אדם מפרק את אייל גולן, אושר כהן הודח מרשימת ההשמעה

דירוג ספוטיפיי השבועי חושף תמונת מצב מפתיעה. אושר כהן כלל לא נכלל ברשימת הזמרים המושמעים, אך ברשימת השירים הוא דורג במקום השלישי. עומר אדם אמנם במקום הראשון, אך ברשימת השירים הוא נותר מאחור
עומר אדם, אייל גולן (צילום פלאש 90/ דוד כהן, אריה לייב אברמס, freepik, vecteezy)
דירוג ספוטיפיי של ice: במצעד האמנים המושמעים ביותר בישראל השבוע, עומר אדם שומר על מעמדו ומדורג במקום הראשון, מיד אחריו נמצא אייל גולן במקום השני. במקום השלישי התברגה אודיה, שעקפה את איתי לוי ופאר טסי. את החמישייה המובילה בארץ סוגרים כאמור איתי לוי ופאר טסי שירד למקום האחרון. 
בגזרת השירים המואזנים ביותר השבוע בישראל, השיר "איך שהיא רוקדת" של עדן חסון ואגם בוחבוט" תפס את המקום הראשון והפך לשיר המושמע ביותר בישראל בשבוע החולף עם 441,448 האזנות. 
את המקום השני תפסו ליעד מאיר ואופק אדנק עם השיר "יוצאת מן הכלל" עם נתון מרשים של 324,322 האזנות בשבוע החולף. אושר כהן עם השיר "כולם גנבים" נכנס במקום השלישי והמכובד עם 275,046 השמעות. אודיה עם השיר "עשר רמות מעליו", התברגה במקום הרביעי עם 256,748 השמעות. רואי אדם סוגר את הרשימה עם השיר "אבי הטחול" שרשם 225,826 האזנות בשבוע שעבר. 
את מצעד השירים הבינלאומי, פתחה שאקירה ובורנה בוי עם השיר "Dai Dai" שרשמו בשבוע החולף לא פחות מ-40,283,139 האזנות בפלטפורמת הספוטיפיי. מיד אחריהם מתברגים ג'סטין ביבר וניקי מינאז' עם השיר "Beauty and a Beat" שרשמו 28,414,199 האזנות. 
אריאנה גרנדה נכנסה למקום השלישי עם השיר "hate that i made you love me" שזכה ל-27,185,335 השמעות. להקת Oasis תפסה את המקום הרביעי עם שיר הרוק "Wonderwall" שרשם 25,748,858 האזנות בספוטיפיי, מה שהותיר את Malcolm Todd עם השיר "Earrings" במקום החמישי והאחרון לאחר שצבר 25,723,330 האזנות בשבוע החולף. 
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה