מדדים ומחקרים
דנה עזריאלי מסכמת רבעון: צמיחה של 20% ותפוסת שיא
קבוצת עזריאלי פרסמה את דו"ח הרבעון השלישי שלה לשנת 2022 ממנו עולה כי רווחי החברה צמחו ברבעון הנוכחי בכ-20% והסתכמו ברווח של כ-513 מיליון שקלים
קבוצת עזריאלי מפרסמת את תוצאות דו"ח הרבעון השלישי לשנת 2022 ממנו עולה כי ה-NOI (הכנסות החברה מנכסיה המניבים) ברבעון צמח בכ-20% לעומת אשתקד והסתכם בכ-513 מיליון שקלים. בנוסף לכך במהלך הרבעון נרשמה עליה של 8.1% בפדיונות הקניונים (Same property) וה-NOI בפעילות המסחר הגיע לשיא של כל הזמנים.
בנוסף לכך הקבוצה מדווחת כי שיעור התפוסה הממוצע (בנטרול נכסים באכלוס) במגזר הקניונים עמד על 99%, במגזר המשרדים בישראל עמד על 97% ובדיור המוגן עמד על 98%. למעשה מדובר בתפוסות שיא בכל פעילויות הליבה: משרדים, קניונים ודיור מוגן.
מתוך כך עולה כי הרווח הנקי המיוחס לבעלי המניות גדל בכ-76% והסתכם בכ-330 מיליון שקלים לעומת כ-187 מיליון שקלים בשנה שעברה.
עוד ב-
אייל חנקין, מנכ"ל קבוצת עזריאלי התייחס לדו"ח ואמר בן היתר: "אנו שמחים לסכם רבעון מצוין נוסף עם צמיחה אורגנית חזקה בפעילויות הליבה, תוצאה של יישום אסטרטגיה עקבית וארוכת שנים ועדות מוחשית לעוצמתה של הקבוצה. תחום המשרדים ממשיך ליהנות מביקושים גבוהים, בין היתר הודות לפיזור הגיאוגרפי, אופי הנכסים וגיוון השוכרים. המהלכים שהובלנו לשדרוג המגדל המשולש במרכז עזריאלי תל אביב ממשיכים לבוא לידי ביטוי בצמיחה המרשימה בפרמטרים התפעוליים".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



