ויראלי

גרושתו של שולי רנד מבקשת תרומות: "אני מקבצת נדבות, תעזרו לי"

מיכל רנד עדיין לא קיבלה את הכסף לו זכתה במשפםט מול הגרוש שלה שולי, עברה לדירה חדשה וביקשה עזרה בתרומות: "אין לי כסף, אין לי כלום בבית. אני כל-כך בדיכאון, לא מצליחה להרים את עצמי"
מערכת ice |  14
מיכל רנד (צילום פייסבוק מיכל רנד)
הסאגה הבלתי נגמר בין מיכל רנד לשולי רנד מסרבת להסתיים. אחרי שמיכל תקפה לאחרונה את הגרוש שלה וטענה לניכור הורי, וכמו כן טענה כי היא נמצאת בקריסה כלכלית ודרשה משולי כסף, אחרי שזכתה בתביעה על סך של 2 מיליון שקל נגדו, כעת היא חושפת את מצבה הכלכלי העגום ומבקשת עזרה בתרומת.
אמש (חמישי) רנד פתחה את המצלמה ועלתה ללייב בחשבון הטיקטוק שלה, במסגרתו היא חשפה כי היא עברה לאחרונה לדירה חדשה בנתניה, אך היא מתקשה לרהט אותה וביקשה עזרה בתרומות.
מיכל רנד עברה לאחרונה לדירה חדשה בעיר נתניה, אך נראה שגם כעת הצרות לא פסקו. אחרי שקיבלה קורת גג, היא מתמודדת עם קושי אחר: ריהוט הבית החדש. בלייב שקיימה הערב (חמישי) בחשבון הטיקטוק שלה, היא ביקשה את עזרת הציבור בעניין והאשימה את פרודה שולי רנד במצבה הכלכלי.
רנד סיפרה תחילה: "הרבה לא מבינים שאני רוצה את הכסף שלי. כותבים לי 'תשחררי'. לא רוצה. אתם יודעים מה? זה לא שאני דווקא רוצה את הכסף. אין לי, אין לי שום כסף אחר. אני מקבצת נדבות. הנה, מה זה הלייב פה עכשיו? שתנסו לעזור לי".
בהמשך, ביקשה עזרה בתרומות: "אפילו נגר שאתם מכירים בנתניה, שיתקן את המיטות. אולי תנור גז כזה. אולי סלון. אולי שידה. אולי משהו. אין כלום בבית. למה אני צריכה להיות במצב הזה כשיש לי 2.2 מיליון שקל אצלו? למה הוא לא משלם, למה?!". 
בהמשך היא המשיכה וחשפה את מצבה הנפשי הקשה לטענתה: "אני כל-כך בדיכאון. אני כל-כך לא מצליחה להרים את עצמי. אין בבית כלום. אין בבית אוכל. כל פעם אנשים שולחים משהו. מזל שיש לי מיקרוגל כשר לפסח, אני מחממת אוכל. אבל תשמעו, אני לא יכולה לחיות ככה". 
בהמשך נשאלה על ידי העוקבים על הדירה החדשה שלה וכתבה: "דירה חמודה, נופים מפגרים. אבל היא ריקה. אני צריכה ריהוט. הייתי רוצה שתנסו לעזור לפרסם. לא יודעת איך עושים את זה. לפעמים אני רואה משהו, אבל אין כסף להובלה. אולי אתם מכירים מישהו בטיקטוק שיש לו תוכניות גדולות ויכול לעזור לי?". 
תגובות לכתבה(14):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 12.
    צדיקה (ל"ת)
    תהיי חזקה 04/2025/21
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 11.
    מה דעתה של תורה
    אסתר 04/2025/20
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אדם חייב לפרנס את בניו עד גיל 18 אי אפשר פשוט לעזוב אישה עם חמישה ילדים. אם את לא סופרוומן חייב שני צדדים שתומכים כלכלית. ומצד צופית גרנט צריך להבין איך הייתה מגיבה במקרה דומה אם למשל אברהם גרנט לא היה מסכים להכיר בילדיו ממנה אחרי הגירושין . היא הייתה המומה כמו כל אישה. אבל משום מה ביחס לילדיו של שולי היא לא רואה שהיא חייבת להכיר בהם . זה מצד מחשבה שנטמעה בזמן החתונה שלה עם שולי שהתחתנו איתה בשביל כספה והיא מנסה לחסום את המניע הזה דרך שהיא לא מסכימה לשלם לילדיו שום תמיכה כלכלית וזה הקצין למקום שהם לא מוזמנים לביתה. (אין לו משמורת?) היא רוצה שבעלה יאהב אותה מצד עצמה וזה מושלך על ילדיו שאפילו אירוח בביתה לא אפשרי. מזון, שתייה, חדרים, מיטות, שמיכות, בגדים, בית ספר, מחשבים, כל מה שבית מציע. הבעיה היא שאם כבר התחתנת איתו זה לא מוסרי לא לאפשר להם כניסה למקום בו הוא גר וזה לא מוסרי לא להתייחס אליהם, ולפי דעתי זה לא מוסרי לא לתמוך כלכלית בילדיו של בעלך. בעולם הרגיל אנשים מתגרשים וילדיהם מוצאים בית חם גם אצל אביהם עם אשתו החדשה וגם אצל אמם עם בעלה החדש.
    סגור
  • הם בני 30-40 (ל"ת)
    שרון 04/2025/20
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • 10.
    אישה רשעה
    מאיר 04/2025/19
    הגב לתגובה זו
    0 1
    אישה רשעית. גנבה לבעלה מיליוני שח ועוד מתלוננת ובוכה
    סגור
  • 9.
    שחררי תבן אדם כבר וואו
    רינה 04/2025/19
    הגב לתגובה זו
    0 0
    למה זכתה בשתי מליון ומאתיים? נראה לי יש לה בעיה רצינית רוצה תרומות לשיפוץ?חוצפנית
    סגור
  • טען עוד
  • 8.
    שקרנית
    חיה נחמיאס 04/2025/19
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אולי תספרי לציבור את האמת על הכסף? על זה שמכרת את התיק שקרים על שולי לעו״ד שמימנו את השקרים שלך ועכשיו גם אם כל הכסף ישולם לך אין שקל ואת נשארת בעלת חוב!!!! שקרנית עלובה ורעת לב. מזל שאין לך מוח.
    סגור
  • 7.
    מה עוד?
    כוכב 04/2025/19
    הגב לתגובה זו
    1 0
    לרהט לך? תכיני רשימה של מה חסר. אפשר יד שנייה? ואנו נשלם על הריהוט ועל ההובלה.חיה בסרט גברת אדם חיי זמן קצוב אח"כ פג תוקף. קומי על החיים שלך
    סגור
  • 6.
    התבכיינות יתר
    ציקו 04/2025/19
    הגב לתגובה זו
    0 0
    תעזבי אותו יש הרבה נשים שמתגרשות ובמקום להתבכיין מרימות את עצמן ועובדות ומסתדרות בחיים יש לך ילדים גדולים שיעזרו לך גם
    סגור
  • 5.
    תורידי בגראס (ל"ת)
    דנידין 04/2025/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 4.
    למה היכ לא משלם את מה שקבע בית המשפט?
    מרקו 04/2025/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אם בית משפט נתן פסק דין שעליו לשלם לא משנה כרגע כמה -למה הוא לא משלם לה ????
    סגור
  • 3.
    לכי לעבוד (ל"ת)
    עוזי 04/2025/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 2.
    אישה מופרעת
    אורטל בן חמו 04/2025/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לא נמאס לך להציק להם
    סגור
  • 1.
    לא נמאס לך?
    יעל 04/2025/18
    הגב לתגובה זו
    9 0
    תפסיקי עם הרחמנות העצמית שלך.מיררת לשולי את החיים .מספיק כבר תעשי לביתך .לציבור נמאס לשמוע אותך
    סגור
  • בושה
    בן 04/2025/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אישה ללא בושה בעלת עזות מצח בלתי נתפסת . אולי תבקשי גם מטוס פרטי ותצאי למגבית של דלק ? חצופה .
    סגור