ויראלי
מגיש כאן 11 במתקפה: "ערימת כישלונות מפוארת ומתועדת"
רבים הופתעו לגלות בבוקר שארצות הברית הצטרפה לישראל ותקפה באיראן, אחרי שמומחים סברו כי יפנה לפני כן לאפיק דיפלומטי. מגיש כאן 11 מבקר את העיתונאים והמומחים שלא ראו את הנולד
לפנות בוקר (ראשון) ארצות הברית הצטרפה למתקפה הישראלית על איראן והפציצה מספר מתקני גרעין משמעותיים, כ-9 ימים לאחר מתקפת הפתע של ישראל.
עיתונאים רבים ופרשנים הופתעו מהמהלך של הנשיא דונלד טראמפ, שכן בתחילה נטען כי הנשיא האמריקני ירצה לנצל את האפיק הדיפלומטי לפני תקיפה צבאית.
מגיש כאן 11 קלמן ליבסקינד פרסם ציוץ בחשבון ה-X שלו ובו הוא מבקר את התקשורת הישראלית על כך שלא האמינה שראש הממשלה והנשיא האמריקני ישתפו פעולה במתקפה הזאת.
עוד ב-
ליבסקינד פרסם: "הימים האחרונים מזמנים לנו ערימת כישלונות מפוארת ומתועדת היטב של אינספור עיתונאים, פרשנים ומומחים. לו היה מדובר בטעות בהערכה, מילא. זה יכול לקרות לכל אחד. אבל כשמבינים שכמעט כל הכישלונות הללו מקורן באג'נדה, בשנאה ליריב ובניסיון לעקם את המציאות כך שתהיה נוחה לצד הפוליטי שלך, מבינים שקשה עד בלתי אפשרי לסמוך על העיתונות הישראלית כמקור שממנו ניתן ללמוד על המציאות".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.חשבתי שאתה חכםאברהם 06/2025/22הגב לתגובה זו0 0מערכת הביטחון הטעתה את כל העתונאים והפרשנים בכוונת מכוון ע"מ להונאות את האירנים שעקבו אחרי כל סימן תקשורתיסגור
-
חשבתי שאתה חכםמחרטטים בביטחון 06/2025/23הגב לתגובה זו0 0זו לא הפעם הראשונה ולא הפעם האחרונה שהפרשנים מרננים שטויות. צריך למלאות שעות שידור וצריך להתפרנס. ויש מי שקונה את השטויותסגור



