ויראלי

האקס של נועה קירל כועס: ''לא מבין איך הם מתפרנסים''

ברק שמיר כועס על אפלייה לכאורה בשכר בין דוגמנים לדוגמניות בישראל: ''הדוגמנים צריכים להציב סוף סוף אולטימטום שהם לא עובדים בכל מחיר. היום, הרבה סוכנויות אוהבות להנמיך את המחירים כי הם רוצים לעבוד, אז יוצא שכל אחד אוכל מהשני והמחיר נורא נמוך''
מערכת ice | 
ברק שמיר (צילום אינסטגרם/ itsbarakshamir)
באווירה ייחודית, במה שהיה פעם מנחת מטוסים והפך לאולפן צילומים, האקס של נועה קירל, הדוגמן ברק שמיר הגיח מתוך הכאוס היצירתי של הפקת האופנה המרהיבה של רנואר לקולקציית 2026 והתראיין ל-TMI עם כל השאלות הבוערות.
הסוגיה הבוערת אליה התייחס הייתה האפליה לכאורה בין דוגמניות לדוגמנים: ''אני חושב שבאופן כללי דוגמניות מרוויחות יותר מדוגמנים. זה תחום של בנות יותר מאשר בנים. אם תשים לב, יש הרבה יותר דוגמניות שהן בחו"ל מאשר דוגמנים. יש בקושי דוגמנים מהארץ שהם מצליחים בחו"ל. ואני חושב שתמיד בתעשייה מבחינת מחירים, יותר מנמיכים לגבר מאשר לאישה".

הוא גם הסביר: ''לכלית - אין על בנות ואין על היופי של בנות. מבחינתי בנות זה נאמבר וואן, אני חולה על בנות. אבל מבחינה כלכלית, ברוך השם אני הצלחתי, עברתי דרך והסכומים שלי עלו. יש המון דוגמנים שאני לא מבין איך הם מתפרנסים, הם צריכים לעשות עוד כמה דברים חוץ מלדגמן. גם הדוגמנים צריכים להציב סוף סוף אולטימטום שהם לא עובדים בכל מחיר. היום, הרבה סוכנויות אוהבות להנמיך את המחירים כי הם רוצים לעבוד, אז יוצא שכל אחד אוכל מהשני והמחיר נורא נמוך. שוב, יש המון דוגמנים בתחילת דרכם, וכואב לי כי זה תחום עם הרבה דברים טובים. אני חושב שכן חשוב שידברו על זה, שייתנו במה לדוגמנים וגם יותר תקציבים, כי בסופו של יום אנחנו רוצים לראות מצליחים בעולם ועובדים בעולם וכרגע זה רק הבנות. זה לגמרי השם שלנו".
כזכור רק לאחרונה שמיר גם כן התראיין ל'פוריל' ואיחל לנועה קירל לקראת החתונה עם דניאל פרץ: ''מאחל לה שתהיה מאושרת ובריאה אבל מה אני אעשה שם בחתונה? אני לא חושב שיש לי מה לעשות בחתונה של האקסית שלי''.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה