ויראלי

נתנאל דהאן מ"האח הגדול" חוטף מכוכב "הישרדות": "מה יש לאהוב בו?"

כוכב “הישרדות” לשעבר תקף את דייר "האח הגדול" נתנאל דהאן שפרש מהתוכנית: "נכנס כדי לקדם קריירת שירה אבל תביא עוד חומרים, לא יכול לשמוע אותו"
מערכת ice | 
דניאל ציוני, נתנאל דהאן (צילום יחצ רשת 13)
משתתף לשעבר ב"הישרדות" ומגיש תוכנית הבוקר של רדיו 99.5, דניאל ציוני, התייחס הבוקר (ראשון) לפרישה של דייר "האח הגדול" נתנאל דהאן ולא חסך בביקורת ישירה וחריפה נגדו.
ציוני: "אני לא רוצה לשמוע את זה, כי אני לא אוהב אותו, מה יש לאהוב בנתנאל דהאן? אני באמת רוצה להבין", את הדברים אמר בשיחה עם שותפתו לשידור, נופר גאון, בעקבות פרישתו של דהאן מהבית לאחר 66 ימים.
בהמשך השיחה התייחס ציוני לשיר "מלכת הקרח" שדהאן הוציא טרם כניסתו לתוכנית: "חמוד, אבל אנחנו לא אוהבים חמוד, אנחנו אוהבים 'וואו', כל היום הסתובב בבית וזמזם את השיר, אז הוא נהיה להיט".
ציוני לא הסתפק בכך והתייחס גם למודחת אלאיה הוף: "שאני לא סובל אותה גם, אבל זה מקרה אחר" ולסיום הביע ביקורת על מטרת השתתפותו של דהאן בתוכנית: "הוא נכנס לבית האח כדי לקדם קריירת שירה, אבל תביא עוד חומרים, תביא עוד שירים, לא יכול לשמוע אותו".
כזכור, בשבוע שעבר הודיע דהאן על פרישה מהתוכנית בשיחה רגשית שנערכה בחדר האח. לדבריו, הוא הרגיש שהוא מאבד את עצמו בתקופה האחרונה בבית והעדיף לעזוב מרצונו. דהאן שיתף בחדר האח הגדול: הבריאות שלנו יותר חשובה מהכול. הנפשית וגם הפיזית. מרגיש שבימים האחרונים שלי בבית האח התחלתי 'לאבד את עצמי' ואני שמח שהייתי קשוב לעצמי ויצאתי כשאני עדיין אותו הנתנאל, עם חוויה טובה. אני מבטיח לכם שתשמעו ממני עוד הרבה", מאז עזיבתו, דהאן כבר הספיק לחגוג עם חברים במועדון "שלוותה" בתל אביב, לצלילי שירו שזכה לחשיפה מחודשת.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה